search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:35
MENU CLOSE

Μόρια: Πώς παρουσίασαν την μεγάλη φωτιά Reuters, BBC και Γαλλικό Πρακτορείο (Photos)

09.09.2020 07:58
Διεθνή ΜΜΕ: Η Μόρια δεν πρέπει να ξαναχτιστεί – Το συγκλονιστικό ρεπορτάζ του Sky News (Video) - Media

 

 

Το στρατόπεδο προσφύγων της Μόριας έχει πολλές φορές την “τιμητική” του κατά καιρούς σε πολλά έγκυρα διεθνή ΜΜΕ λόγω των άθλιων συνθηκών στοίβαξης χιλιάδων προσφύγων και μεταναστών, ενώ κατά καιρούς ξεσπούν σοβαρά επεισόδια, χωρίς να έχουν λείψει άλλωστε και φαινόμενα φωτιάς ακόμα και με ανθρώπινες απώλειες. 

Είναι λοιπόν λογικό η χθεσινοβραδινή φωτιά και η ολοσχερής καταστροφή της “δομής” να αποτελεί σημαντική διεθνή είδηση για πολλά ΜΜΕ. 

Το Ρόιτερς έγραψε ότι “Πυρκαγιά ξέσπασε στο στρατόπεδο προσφύγων Mόριας της Ελλάδας” ενώ μεταξύ άλλων στο ρεπορτάζ του σημειώνει: 

“Η εγκατάσταση της Μόριας η οποία φιλοξενεί περισσότερους από 12.000 ανθρώπους – περισσότερο από τέσσερις φορές τη δηλωμένη ικανότητά της – έχει συχνά επικριθεί από ομάδες βοήθειας για κακές συνθήκες διαβίωσης”.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:35