search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:41
MENU CLOSE

Προκλητικός Κασιδιάρης για Κανέλλη: «Ο κόσμος μου λέει ν’ αγιάσει το χέρι σου» (Photo)

09.09.2020 08:51
Προκλητικός Κασιδιάρης για Κανέλλη: «Ο κόσμος μου λέει ν

 

Επιβεβαιώνοντας τον κανόνα που λέει ότι οι ακροδεξιοί και οι νεοναζί, ως γνωστόν δεν γίνεται να αλλάξουν μυαλά, ο Ηλίας Κασιδιάρης συνεχίζει να προκαλεί και να εμφανίζεται αμετανόητος σχετικά με το επεισόδιο που είχε με την Λιάνα Κανέλλη, τον Ιούνιο του 2012.

Τότε το «πρωτοπαλίκαρο» της Χρυσής Αυγής, δείχνοντας το πόσο άνδρας και ατρόμητος είναι, είχε χτυπήσει στον αέρα την βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη.

Αξίζει να θυμίζουμε οτι για το προ 8ετίας επεισόδιο με την βουλευτή του ΚΚΕ ο Ηλίας Κασιδιάρης είχε απαλλαγεί από το δικαστήριο, το οποίο έπαυσε την διώξη εναντίον του, καθώς η δικαιοσύνη είχε κρίνει ότι η σωματική βλάβη δεν ήταν… βαριά αλλά απλή και σε αυτή την περίπτωση δεν υπήρχε έγκληση από πλευράς Λιάνας Κανέλλη, καθώς είχε ασκηθεί αυτεπάγγελτη δίωξη.

Οχτώ χρόνια μετά λοιπόν ο Ηλίας Κασιδιάρης επανήλθε στο περιστατικό με ένα ακόμη πρoκλητικό ποστάρισμα του.

Συγκεκριμένα, μετά από τόσο καιρό, ο ιδρυτής του νέου ακροδεξιού κόμματος Έλληνες ΓΤΠ με αφορμή δηλώσεις της Λ. Κανέλλη για τα ελληνοτουρκικά που κόπηκαν και… ράφτηκαν όπως ήθελαν από τα ΜΜΕ στην γειτονική χώρα, έγραψε στα social media.

«Μαθαίνω για τους ύμνους των τούρκων και αντιλαμβάνομαι γιατί ο κόσμος συνεχίζει να με σταματάει στο δρόμο και να μου λέει: “Ν’ αγιάσει το χέρι σου!”».

Μάλλον, ο Ηλίας Κασιδιάρης πρέπει να ζει σε ένα άλλο σύμπαν, καθώς ισχύει ακριβώς το αντίθετο.

Η συντριπιτική πλειοψηφία της κοινωνίας αδημονεί από τις 7 Οκτωβρίου και μετά να τον δει πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, όταν και αναμένεται και η απόφαση του δικαστηρίου για τους συνολικά 68 κατηγορουμένους στην δίκη της Χρυσής Αυγής

Και για να μην νιώθει «μοναξιές», του εύχεται να έχει παρέα όλη την ηγετική ομάδα και τα μέλη της εγκληματικής νεοναζιστικής οργάνωσης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:40