search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 15:21
MENU CLOSE

Yeni Safak: Στρατιωτική λύση για τα εξοπλισθέντα νησιά της Ελλάδας

09.09.2020 09:25
Yeni Safak: Στρατιωτική λύση για τα εξοπλισθέντα νησιά της Ελλάδας - Media

 

Συνεχίζεται για ακόμα μία μέρα η τουρκική προπαγάνδα, καθώς σήμερα η τουρκική φιλοκυβερνητική εφημερίδα , παρουσιάζει προκλητικά στο κοινό της ως νόμιμη ενέργεια, πιθανή στρατιωτική παρέμβαση της Τουρκίας στα ελληνικά νησιά, ως αντίδραση στην στρατικοποίησή τους από την Ελλάδα.

Με τίτλο : «Η Τουρκία είναι η πλευρά που νομικά είναι ισχυρή : Για τα εξοπλισθέντα νησιά Η μόνη λύση είναι η “στρατιωτική επιλογή”» η εφημερίδα, που λειτουργεί ως «λαγός» του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προβάλλοντας ενίοτε και πολλά κυβερνητικά fake news, παρουσιάζει τις εμπρηστικές απόψεις του Χασάν Οζκάν, στελέχους του Κέντρου Στρατηγικών Ερευνών Ρούμελης-Βαλκανίων, ο οποίος έχει καταγωγή από την ελληνική Θράκη. 

Μ’ αφορμή τις διεργασίες στο ΝΑΤΟ η εφημερίδα δημιουργεί… κλίμα και αναφέρει συγκεκριμένα:

«Τούρκοι και Έλληνες αξιωματούχοι θα συναντηθούν αύριο για την μείωση της στρατιωτικής έντασης στην Ανατολική Μεσόγειο. Η Ελλάδα η οποία μέχρι σήμερα έχει απορρίψει τις εκκλήσεις της διπλωματίας της Τουρκίας για μία δίκαιη μοιρασιά στην Ανατολική Μεσόγειο με την συμφωνία που έκανε με την Αίγυπτο έκλεισε τις πύλες σε αυτή την πιθανότητα. Ειδικοί αναφέρουν πώς η Τουρκία νομικά είναι ισχυρή και δηλώνουν πως: Το διεθνές δικαστήριο Θα υποχρεωθεί να βγάλει μία απόφαση κατά της Ελλάδας. Η Ελλάδα γνωρίζοντας το αυτό και επειδή Οι παραβιάσεις δικαιωμάτων δεν συνάδουν με το δίκαιο προσπαθεί αυτά να τα θέσει σε πολιτική βάση. Οι ειδικοί αναφερόμενοι στα εξοπλισθέντα νησιά, είπαν πως η μόνη λύση είναι η στρατιωτική επιλογή».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 15:17