search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:00
MENU CLOSE

Γρηγόρης Αρναούτογλου σε Τσιμτσιλή – «Πότε θα σταματήσετε να ασχολείστε με ηλιθιότητες» (Video)

09.09.2020 10:23
Γρηγόρης Αρναούτογλου σε Τσιμτσιλή – «Πότε θα σταματήσετε να ασχολείστε με ηλιθιότητες» (Video) - Media

 

Με αφορμή το γεγονός ότι στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή σχολιάστηκαν τα κιλά του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη νέα του αφίσα, ο παρουσιαστής παρότρυνε με έντονο ύφος τους συντελεστές της εκπομπής να σταματήσουν να ασχολούνται με “ηλιθιότητες”.

«Πήρα πάρα πολλά μηνύματα που έβριζε ο κόσμος πάρα πολύ τον Δημήτρη Παπανώτα και ένα βίντεο της εκπομπής εκεί στο Happy Day. Είχε να κάνει με την αφίσα του πρωινού του Sfera και το πώς ήμουνα εγώ στη Μύκονο» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην πρωινή ραδιοφωνική του εκπομπή, προσθέτοντας:

«Το θέμα ήταν τα κιλά τα δικά μου, πως ήταν στην πραγματικότητα με την αφίσα. Ούτε εγώ ποτέ έχω κρύψει τα κιλά μου, ούτε… πότε θα σταματήσετε να ασχολείστε με αυτές τις ηλιθιότητες περί κιλών. Γιατί ασχολείστε και το λέω και στη Σταματίνα. Σταματίνα μου, μην το ξανακάνετε σε παρακαλώ πάρα πολύ, δεν ξέρετε τι πρόβλημα υπάρχει στον καθένα πριν αποφασίσετε να μιλήσετε για τα κιλά ή για το οτιδήποτε. Αν σου μιλούσα μπορεί και να νιώθατε πολύ άσχημα για αυτό που κάνατε»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:00