search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:49
MENU CLOSE

Champions League: Ακυρώθηκε η κλήρωση που θα γινόταν στην Αθήνα την 1η Οκτωβρίου

09.09.2020 13:14
Champions League: Ακυρώθηκε η κλήρωση που θα γινόταν στην Αθήνα την 1η Οκτωβρίου  - Media

 

Αρνητικά ήταν τα μαντάτα για την Ελλάδα. Όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της η UEFA ακυρώθηκαν η κλήρωση, αλλά και το γκαλά για το Champions League και το Europa League που θα διεξάγονταν στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, σύμφωνα με το sport24.gr προτεραιότητα είναι η δημόσια υγεία και μία τέτοια εκδήλωση θα ήταν αδύνατον να διοργανωθεί καθώς θα παραβιάζονταν τα μέτρα για τον αριθμό των καλεσμένων σε κλειστούς χώρους.

Έτσι, λοιπόν, η κλήρωση και οι βραβεύσεις των δύο διοργανώσεων θα πραγματοποιηθούν στην Νιόν της Ελβετίας, κεκλεισμένων των θυρών, χωρίς την παρουσία εκπροσώπων, αλλά και δημοσιογράφων. Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου θα γίνει η κλήρωση και οι βραβεύσεις του Champions League, ενώ στις 2 Οκτωβρίου του Europa League.

Η ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας καταλήγει με ευχαριστήριο μήνυμα στις ελληνικές Αρχές: “Η UEFA ευχαριστεί τις ελληνικές Αρχές και το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για την καταπληκτική τους δουλειά, αλλά και την αφοσίωσή τους στο πλάνο. Η UEFA ανυπομονεί να επιστρέψει στην Ελλάδα για ένα από τα μελλοντικά της events”.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:48