search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:36
MENU CLOSE

AEK – Ολυμπιακός: Άλλαξε ο διαιτητής, Κάιπερς αντί Μπριχ στον τελικό του Κυπέλλου!

09.09.2020 14:30
AEK - Ολυμπιακός: Άλλαξε ο διαιτητής, Κάιπερς αντί Μπριχ στον τελικό του Κυπέλλου! - Media

 

Αλλαγή διαιτητή για τον τελικό του Κυπέλλου, καθώς ο Γερμανός Φέλιξ Μπριχ αντικαταστάθηκε από τον Ολλανδό Μπιόρν Κάιπερς.

Διαιτητής από την Elite, αλλά όχι ο Φέλιξ Μπριχ που είχε αρχικά οριστεί, είναι αυτός που θα διευθύνει τον τελικό του Κυπέλλου μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού στο Πανθεσσαλικό στάδιο το Σάββατο (12/9).

Σύμφωνα με το gazzetta.gr ο Μπριχ αντικαταστάθηκε και στη θέση του ορίστηκε ο έμπειρος 47χρονος Ολλανδός Μπιόρν Κάιπερς. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του, Σάντερ φαν Ρέκελ και Έρβιν Γιαν Ζόσεφ Ζέινστρα, ενώ τέταρτος θα είναι ο επίσης Ολλανδός, Ρομπ Ντίπερινκ.

Ο διαιτητής VAR θα είναι και αυτός από την Ολλανδία και πιο συγκεκριμένα ο Πάουλους φαν Μπέκελ, ενώ AVAR ορίστηκε η Χρυσούλα Κουρομπύλια. Παρατηρητής του τελικού του Κυπέλλου ορίστηκε ο Χρήστος Δαγκλής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπριχ έχει οριστεί από την UEFA να διευθύνει την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα την ερχόμενη εβδομάδα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο Κάιπερς με βαρύ βιογραφικό είχε σφυρίξει τη σεζόν που μας πέρασε τη ρεβάνς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στον ημιτελικό του Κυπέλλου.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:34