search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:19
MENU CLOSE

Στην Αθήνα η Μόνικα Μπελούτσι για τα 56α γενέθλιά της

09.09.2020 17:28
Στην Αθήνα η Μόνικα Μπελούτσι για τα 56α γενέθλιά της - Media

 

Στην Ελλάδα, σε ένα από τα ομορφότερα και πιο ιστορικά σημεία της Αθήνας, στη σκιά της Ακρόπολης, θα γιορτάσει η Μόνικα Μπελούτσι τα 56α γενέθλιά της. Σύμφωνα με το protothema, η Ιταλίδα καλονή, η οποία έχει αναπτύξει στενούς δεσμούς με την χώρα μας τα τελευταία χρόνια, αποφάσισε να δώσει και μία τρίτη παράσταση στο Ηρώδειο, με το έργο «Μαρία Κάλλας: επιστολές και αναμνήσεις», στις 30 Σεπτεμβρίου, ανήμερα των γενεθλίων της.

Πρόκειται για μια κίνηση ευγνομωσύνης από πλευράς της Ιταλίδας σταρ προς το ελληνικό κοινό που έσπευσε να εξαντλήσει τα εισιτήρια των δύο προγραμματισμένων παραστάσεων της οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στις 28 και 29 του μήνα. Η παρουσία της, εξάλλου, στη χώρα μας, σε αυτήν την εξαιρετικά δύσκολη, λόγω κορωνοϊού, συγκυρία αποτελεί την μεγαλύτερη και πιο δημοφιλή καλλιτεχνική είδηση της φετινής, ιδιαίτερης καλοκαιρινής περιόδου.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:18