search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:36
MENU CLOSE

Σοφία Καρβέλα: «Σήμερα κλείνω 12 χρόνια νηφάλια» – Η ανάρτηση στα social media

09.09.2020 18:14
Σοφία Καρβέλα: «Σήμερα κλείνω 12 χρόνια νηφάλια» - Η ανάρτηση στα social media - Media

 

Μία μακροσκελή ανάρτηση έκανε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram η Σοφία Καρβέλα και μίλησε για τον εθισμό της στο αλκοόλ, αλλά και για τις κρίσεις πανικού που αντιμετωπίζει. Σήμερα, η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα κλείνει 12 χρόνια νηφαλιότητας και νιώθει περήφανη για τον εαυτό της που, παρά τις δύσκολες στιγμές, κατάφερε να μείνει μακριά από το ποτό.

«Σήμερα είναι 12 χρόνια που ζω νηφάλια. Αυτό σημαίνει ότι επιβίωσα στην καραντίνα (με όλα όσα ήρθαν μαζί με αυτή) χωρίς κανένα ποτό, χωρίς να με συλλάβουν για επίθεση και αρχίζοντας μια επιχείρηση.  Εάν με το να ξεφεύγεις από την πραγματικότητα σε έχει μπλοκάρει από το να τη ζεις, προτείνω ανεπιφύλακτα να σκεφτείς να σταματήσεις και να μυρίσεις τα λουλούδια και τη βρωμιά που βγάζουν. Ελπίζω αυτό να βγάζει νόημα… Ευγνώμων για τους ανθρώπους εκεί έξω που μου έδειξαν ότι μπορεί να συμβεί και πολλή αγάπη σε εκείνους που ακόμη αγωνίζονται» έγραψε η Σοφία Καρβέλα. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

9.9.08 Today marks 12 years of #sober living. What that means is that i survived the lockdown(and everything that came along with it)without a drink(or more),without getting arrested for assault and also starting a company. If escaping reality has blocked you from living it and everything it has to offer, i HIGHly suggest you consider stopping and smelling the flowers and the dirt they grow out of. Hope that makes sense…. Grateful for the people out there that showed me it can be done and sending love to the people out there still struggling.  #soberlife #onedayatatime

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofia Karvela (@thesofiakarvela) στις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:26