search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:47
MENU CLOSE

Η WIND επιβραβεύει τα παιδιά των εργαζομένων της που αριστεύουν

10.09.2020 10:45
Η WIND επιβραβεύει τα παιδιά των εργαζομένων της που αριστεύουν - Media

 

Έχοντας ως πυρήνα της εταιρικής κουλτούρας και της επιχειρηματικής στρατηγικής της  την ανάδειξη της αριστείας και τη συνεχή εξέλιξη και ανάπτυξη των Ανθρώπων της, η WIND αναγνωρίζει τα επιτεύγματα των παιδιών των εργαζομένων της και τα επιβραβεύει μέσω του προγράμματος ευWIND Youth Excellence.

Συγκεκριμένα, η Εταιρεία, προσφέρει 10 χρηματικές υποτροφίες σε παιδιά που αρίστευσαν και διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους, σε σημαντικούς τομείς όπως εκπαίδευση, έρευνα και τεχνολογία, τέχνη, αθλητισμός, εθελοντισμός και άλλους.

Οι συμμετοχές ήταν πολυάριθμες γεγονός που αντικατοπτρίζει την εξαιρετική προσπάθεια των παιδιών και ταυτόχρονα τη συνεχή υποστήριξη και παρότρυνση των γονιών τους ώστε να εκπληρώνουν τις φιλοδοξίες και τα όνειρά τους.

Η επιτροπή αξιολόγησης αποτελούμενη από μέλη της Διοίκησης, καθώς και από διακεκριμένους εκπροσώπους της ακαδημαϊκής κοινότητας, αξιολόγησε ανώνυμα τις προτάσεις και κατέληξε στους δέκα διακριθέντες, που θα λάβουν τις υποτροφίες τριών κατηγοριών ύψους 4.000€, 7.000€ και 10.000€.

Σε δήλωσή του ο Γεράσιμος Καρμίρης, Ανώτερος Διευθυντής  Ανθρώπινου Δυναμικού της WIND Ελλάς αναφέρει: “Η αριστεία ως κύριο συστατικό του DNA  και της εταιρικής μας κουλτούρας, συνδέεται άρρηκτα με την αποτελεσματικότητα της επιχειρησιακής λειτουργίας μας. Μέσω της νέας πρωτοβουλίας ευWind Youth Excellence, ήρθε η στιγμή να επιβραβεύσουμε τις διακρίσεις των παιδιών μας, με στόχο να τα εμπνεύσουμε για να συνεχίσουν με το ίδιο πάθος και επιμονή να εκπληρώνουν τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους.”

Το πρόγραμμα υποτροφιών Youth Excellence έρχεται να εμπλουτίσει τον θεσμό ευWIND, που σχεδιάζει και υλοποιεί η Εταιρεία τα τελευταία χρόνια με στόχο να εξελίσσει τους εργαζομένους της τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Λίγα λόγια για το ευWIND

Το ευWIND είναι ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα δραστηριοτήτων και ευεξίας που σχεδιάστηκε και υλοποιείται από τους εργαζόμενους της WIND, με κύριο μέλημα τη συμμετοχή τους σε αθλητικές & πολιτισμικές δραστηριότητες που οι ίδιοι έχουν προτείνει. Ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2016 και περιλαμβάνει πολλές διαφορετικές δραστηριότητες, στις οποίες έχουν συμμετάσχει περισσότεροι  από 500 εργαζόμενοι. Ως πρόγραμμα εντάσσεται στις πολυάριθμες δράσεις ανάπτυξης και εκπαίδευσης του ανθρώπινου δυναμικού που υλοποιεί η Εταιρεία, με έμφαση την επένδυση στους ανθρώπους της.  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:47