search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:43
MENU CLOSE

Έφυγε από τη ζωή πρωταγωνίστρια του Τζέιμς Μποντ και του Game of Thrones (Photos)

10.09.2020 13:42
Έφυγε από τη ζωή πρωταγωνίστρια του Τζέιμς Μποντ και του Game of Thrones (Photos) - Media

 

Βαθειά θλίψη στον κόσμο της σόουμπιζ, καθώς πέθανε σε ηλικία 82 ετών η Νταϊάνα Ριγκ, η ηθοποιός που σφράγισε με την παρουσία της το «On Her Majesty’s Secret Service», ταινία του Τζέιμς Μποντ, τους περίφημους «Εκδικητές» και τη σειρά «Game of Thrones», όπου κυριολεκτικά έλαμψε ως Λαίδη Ολένα Ταϊρέλ.

Σύμφωνα με τον ατζέντη της, «η Ριγκ πέθανε ειρηνικά στον ύπνο της» τις πρώτες πρωινές ώρες στο σπίτι της περιτριγυρισμένη από την οικογένειά της.

Η Ριγκ έκανε το ντεμπούτο της στην ηθοποιΐα με την περίφημη Royal Shakespear Company το 1957, ωστόσο η πρώτη της επιτυχία ήλθε το 1961 με τη σειρά «Avengers», με την οποία έγινε ένα από τα «it girls» της δεκαετίας του ’60, αν και η ίδια ποτέ δεν αισθάνθηκε βολικά ως σύμβολο του σεξ.

Το 1969 πρωταγωνίστησε ως η πρώτη -και μοναδική- σύζυγος του Τζέιμς Μποντ στην ταινία «On Her Majesty’s Secret Service» δίπλα στον Τζόρτζ Λέιζενμπι για να ακολουθήσει μεγάλη καριέρα στον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

Η Ριγκ σφράγισε και το «Game of Thrones», όταν υποδύθηκε την Ολένα Ταϊρέλ, μια γηραιά, αλλά κοφτερή ως ξυράφι ευγενή, ενώ το 1994 χρήστικε Dame.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33