search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:19
MENU CLOSE

Ομαδικός βιασμός ανήλικων κοριτσιών μετά από πάρτι στην Ιταλία

10.09.2020 15:53
ΕΣΗΕΑ για σεξουαλική παρενόχληση: Απαράδεκτο να λοιδορούνται δημοσιογράφοι-θύματα - Media

 

Δύο ανήλικα κορίτσια από τη Βρετανία μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο αφού βιάστηκαν ομαδικά και ξυλοκοπήθηκαν μετά από πάρτι στην Ιταλία.

Το περιστατικό συνέβη ενώ τα κορίτσια βρίσκονταν σε διακοπές στη Μαρκονία, ένα παραθαλάσσιο χωριό κοντά στην πόλη Pisticci στην περιοχή Basilicata της Ιταλίας, πριν από λίγες νύχτες.

Τα κορίτσια ήταν σε ένα ιδιωτικό πάρτι σε σπίτι στα περίχωρα της Μαρκονίας. Δεν είναι γνωστό εάν η επίθεση συνέβη εκεί ή αλλού.

Μετά το περιστατικό, στο οποίο γρονθοκοπήθηκαν και κλωτσήθηκαν από μια ομάδα αγοριών, τα κορίτσια επέστρεψαν στο μέρος όπου έμεναν και ειδοποίησαν την αστυνομία.

Οι γιατροί κλήθηκαν στο σημείο για να τις βοηθήσουν.

Δέχτηκαν νοσηλεία για τραυματισμούς και σοκ, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ.

Τα κορίτσια, αφού έλαβαν τις πρώτες βοήθειες, μεταφέρθηκαν σε ένα κοντινό νοσοκομείο, όπου σύμφωνα με πληροφορίες εξακολουθούν να νοσηλεύονται.

Ο Αστυνομικός Σταθμός του Pisticci και ο Αστυνομικός Σταθμός του Matera που διεξάγουν έρευνες με το συντονισμό της Εισαγγελίας της Matera υπό τον Domenico Di Vittorio αρνήθηκαν να δώσουν λεπτομέρειες, επικαλούμενοι αυστηρή εμπιστευτικότητα λόγω της φύσης του εγκλήματος και της ηλικίας των θυμάτων.

Δεν αναφέρεται εάν κάποιος από τους υπόπτους της υπόθεσης έχει ήδη εντοπιστεί και δεν έχουν αποκαλυφθεί οι ηλικίες των κοριτσιών.

Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:16