search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:16
MENU CLOSE

Παρίσι: Βρετανίδα φοιτήτρια «έφαγε πόρτα» σε μουσείο «γιατί το φόρεμά της ήταν κοντό και είχε προκλητικό μπούστο»

11.09.2020 06:36
Παρίσι: Βρετανίδα φοιτήτρια «έφαγε πόρτα» σε μουσείο «γιατί το φόρεμά της ήταν κοντό και είχε προκλητικό μπούστο» - Media

 

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε μια 22χρονη φοιτήτρια από τη Βρετανία όταν άκουσε τους υπευθύνους του μουσείου Ορσέ στο Παρίσι να μην της επιτρέπουν την είσοδο λόγω του φορέματός της.

Η Τζίνι, όπως είναι το ονομα της φοιτήτριας, υποστηρίζει ότι η εξήγηση που της έδωσαν ήταν ότι το φόρεμά της ήταν κοντό και είχε προκλητικό μπούστο. Η ίδια καταγγέλλει ότι εργαζόμενοι στο μουσείο την πλησίασαν ενώ περίμενε στην ουρά και άρχισαν να κοιτούν τα στήθη της.

Κάνοντας λόγο για «σεξουαλική διάκριση» η 22χρονη προσθέτει ότι την υποχρέωσαν να βάλει μια ζακέτα προκειμένου να της επιτρέψουν να μπει στο μουσείο. Η δημοσιοποίηση της καταγγελίας της 22χρονης για όσα συνέβησαν την περασμένη Τρίτη προκάλεσε την απολογία του μουσείου, όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα.

«Ζητάμε συγγνώμη από την κοπέλα με την οποία είμαστε σε επαφή» αναφέρεται στην ανακοίνωση του μουσείου.

Το εντυπωσιακό είναι, πάντως, ότι στο συγκεκριμένο μουσείο όπως σημειώνει o Guardian φιλοξενούνται ορισμένοι από τους διασημότερους πίνακες με γυμνό στον κόσμο.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:00