search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:44
MENU CLOSE

Αίγιο: Γνωστός παρουσιαστής προανήγγειλε την αυτοκτονία του μέσω των Social Meda – Τον σταμάτησε η ΕΛ.ΑΣ.

11.09.2020 07:02
Αίγιο: Γνωστός παρουσιαστής προανήγγειλε την αυτοκτονία του μέσω των Social Meda - Τον σταμάτησε η ΕΛ.ΑΣ.   - Media

 

Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία του Αιγίου, όταν πρώην παρουσιαστής πανελλαδικού σταθμού προανήγγειλε μέσω Facebook πως θα αυτοκτονήσει.

«Μέχρι το βράδυ θα πρέπει να έχω αυτοκτονήσει, δεν αντέχω άλλο», ήταν το μήνυμα που ανάρτησε σύμφωνα με το το tempo24.news.

Η κινητοποίηση των αρχών ήταν άμεση, καθώς είχε προηγηθεί και ένα ακόμα στο οποίο έγραφε «Σκέφτομαι να βάλω τέλος στη ζωή μου».

Τα μηνύματα εντοπίστηκαν αρχικά από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η οποία ενημέρωσε την τοπική ΕΛ.ΑΣ. Το στίγμα «έδειχνε» σπίτι σε περιοχή της πόλης του Αιγίου.

Αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο, όπου βρήκαν το άνδρα και  αφού ακολουθήθηκαν οι απαραίτητες ενέργειες, τον μετέφεραν στη Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Παναγία η Βοήθεια» στο Ρίο. 

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τετάρτης.

Οι αναρτήσεις

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:44