search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:30
MENU CLOSE

Επικίνδυνος Βελόπουλος: Στο δικό μου παιδί δεν θα έβαζα μάσκα στο σχολείο (Video)

11.09.2020 08:09
velopoulos_0.jpg

 

Για μία ακόμη φορά πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, έδειξε πόσο επικίνδυνος είναι, αφού για ακόμα μία φορά τάχθηκε κατά της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας, σε μία εποχή όπου η χώρα περνά νέα έξαρση στη διασπορά του κορωνοϊού, σημειώνοντας χθες το μεγαλύτερο άλμα, και όλοι οι επιστήμονες τονίζουν την αναγκαιότητα της χρήσης της προκειμένου να περιοριστεί η πανδημία. «Εγώ στο παιδί μου δεν θα έβαζα μάσκα, το λέω ξεκάθαρα. Αυτή είναι η άποψή μου» είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1. 

Παράλληλα ανέφερε: «Πώς θα πείσεις ένα παιδί 7-8 ετών να φοράει τόσες ώρες τη μάσκα; Εγώ ζήτησα τις μελέτες. Δεν έχω ξανακούσει για ασυμπτωματική ασθένεια. Δεν είμαι εδώ για να αμφισβητήσω την πανδημία. Αμφισβητώ τη μάσκα. Οι δηλώσεις Τσιόδρα και μάσκα είναι αντιφατικές. Λένε ψέματα. Κοροϊδεύουν τον κόσμο. Πριν τρεις μήνες λέγανε ότι οι μάσκες είναι επικίνδυνες. Έχουν πάρει 2,5 εκατομμύρια ευρώ».

Μάλιστα σε ερώτηση τηλεθεατή για το αν το παιδί του προσβληθεί από κορωνοϊό ακολουθώντας την συμβουλή του, να μη φορέσει δηλαδή μάσκα τι θα κάνει, απάντησε «Είπα την άποψή μου. Ας με διώξει η Πολιτεία, εγώ λέγω για το δικό μου το παιδί. Γιατί πρέπει να επιβληθεί ένα μέτρο για το οποίο δεν υπάρχουν μελέτες;» αναρωτήθηκε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:29