search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:42
MENU CLOSE

Δολοφονία -σοκ στη Θεσσαλονίκη: Άφησαν το πτώμα στην άκρη του δρόμου

11.09.2020 08:23
Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε πτώμα γυναίκας και ίχνη αίματος σε διαμέρισμα (Photos) - Media

 

Σε εγκληματική ενέργεια αποδίδεται, σύμφωνα με την αστυνομία, ο θάνατος του άνδρα, το πτώμα του οποίου βρέθηκε την περιοχή Σχολάρι της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τα νεώτερα στοιχεία, ο άτυχος άνδρας χτυπήθηκε θανάσιμα στο κεφάλι με πυροβόλο όπλο.

H ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

Πρωινές ώρες της 07-09-2020 σε παράδρομο της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών, ύψος Σχολαρίου, βρέθηκε από διερχόμενο πολίτη, νεκρός άνδρας. Στο πλαίσιο συνεχιζόμενων εκτεταμένων ερευνών, που διενήργησαν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στην ευρύτερη περιοχή εντοπισμού της σορού, έπειτα από την ανεύρεση και συλλογή νέων στοιχείων, διαπιστώθηκε ότι ο παραπάνω έφερε τραύματα στο κεφάλι από πυροβόλο όπλο. Προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:42