search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:48
MENU CLOSE

Συγνώμη Άδωνι σε Κουρτάκη για την απουσία του από τη Βουλή στην άρση ασυλίας Πολάκη

11.09.2020 08:29
Συγνώμη Άδωνι σε Κουρτάκη για την απουσία του από τη Βουλή στην άρση ασυλίας Πολάκη - Media

 

Συγνώμη στον εκδότη των «Παραπολιτικών» Γιάννη Κουρτάκη, για το γεγονός ότι λόγω της δικής του απουσίας αλλά και άλλων μελών της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ δεν ήρθη η ασυλία του Παύλου Πολάκη, ζήτησε μέσω ανάρτησής του στο twitter ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.

«Το σημερινό Γιάννη μου ήταν μία αστοχία στην οποία δεν χωρούν δικαιολογίες», έγραψε στο twitter ο υπουργός Ανάπτυξης.

«Σου ζήτω δημοσίως συγγνώμη για το γεγονός, ότι και από δική μου αδράνεια, το δικαίωμα ενός πολίτου να αντιμετωπίζει τον υβριστή του ισότιμα στο Δικαστήριο καταπατήθηκε. Δεν θα επαναληφθεί», πρόσθεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης. 

Είχε προηγηθεί ένα tweet του Γιάννη Κουρτάκη για μία νέα μήνυση και αγωγή που κατέθεσε εναντίον του Παύλου Πολάκη: «Είναι δικαίωμα των βουλευτών να ψηφίζουν ότι πιστεύουν ότι είναι σωστό. Ακόμη και να παρέχουν ασυλία στον Πολάκη. Ευτυχώς στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Έτσι σήμερα κατέθεσα νέα μήνυση και αγωγή εναντίον του υβριστή μου».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:46