search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:11
MENU CLOSE

Χρήστος Ιακώβου: Τι λέει μετά από χρόνια για το σκάνδαλο με το ντόπινγκ στην άρση βαρών (Video)

11.09.2020 09:38
Χρήστος Ιακώβου: Τι λέει μετά από χρόνια για το σκάνδαλο με το ντόπινγκ στην άρση βαρών (Video) - Media

 

Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, ο Χρήστος Ιακώβου μιλά για το σκάνδαλο της άρσης βαρών αναφορικά με το ντόπινγκ που είχε συγκλονίσει πριν από μερικά χρόνια τη χώρα μας.

«Πάντα είχαμε μια καλή ιστορία στην άρση βαρών, αλλά η μεγάλη ομάδα ήρθε από το ’90 και μετά. Κερδίσαμε 13 Ολυμπιακά μετάλλια σε 12 χρόνια. Η Πολιτεία μάς στάθηκε πάρα πολύ. Με πλήγωσε πολύ το σκάνδαλο με το ντόπινγκ. Δεν το περίμενα, ειλικρινά δεν το περίμενα.

Η πτώση της άρσης βαρών ήρθε από οικονομικούς λόγους. Παίρναμε δύο εκατομμύρια ευρώ και φτάσαμε να παίρνουμε 260 χιλιάδες. Τα παιδιά που ήταν τότε στην πρώτη κατηγορία, αμείβονται με 1,5 εκατομμύριο δραχμές το μήνα. Θυσίασα τη ζωή μου για τον αθλητισμό, η οικογένεια παιδεύτηκε μαζί μου.

Μου έλειψε που δεν έζησα την παιδική ηλικία του γιου μου. Στο εξωτερικό με έχουν για γκουρού του αθλήματος. Όταν έγινε το σκάνδαλο ντόπινγκ ο κόσμος μας κράτησε» ανέφερε, μεταξύ άλλων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:09