search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:11
MENU CLOSE

Μητέρα κατέσφαξε το 5χρονο κοριτσάκι της – Θα δικαστεί μέσω ίντερνετ λόγω κορωνοϊού

11.09.2020 14:40
Μητέρα κατέσφαξε το 5χρονο κοριτσάκι της  - Θα δικαστεί μέσω ίντερνετ λόγω κορωνοϊού  - Media

 

Ο τρόπος που θα γίνει η δίκη της 35χρονης Sutha Sivanantham από το Λονδίνο, θα είναι πρωτότυπος λόγω κορωνοϊού. Η γυναίκα που κατηγορείται ότι κατέσφαξε το 5χρονο κοριτσάκι της θα δικαστεί από τις φυλακές όπου έχει προφυλακιστεί και μέσω ίντερνετ θα παρακολουθεί τη διαδικασία στο δικαστήριο.


Η δολοφονία έγινε στις 30 Ιουνίου. Οι γείτονες στο σπίτι της άκουσαν παιδικές φωνές και κλάματα και ειδοποίησαν την αστυνομία. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, και μπήκαν στο σπίτι, αντίκρυσαν μια μεγάλη λίμνη αίματος και ένα νεκρό κοριτσάκι. 


Σε άλλο δωμάτιο ανακάλυψαν ήσυχη τη μάνα να κάθεται και να καπνίζει. Τα στοιχεία τους οδήγησαν στο εξής σενάριο. Η μητέρα νευρίασε με το κοριτσάκι της και το κατέσφαξε. Στη συνέχεια σαν να μην είχε συμβεί το παραμικρό έκρυψε το μαχαίρι και συνέχιζε να κάνει τις δουλειές της.
Οι αστυνομικοί δεν άργησαν να βρουν το όπλο του εγκλήματος και τώρα η γυναίκα από τη Σρι Λάνκα είναι έτοιμη να δικαστεί και να υποστεί τις συνέπειες του νόμου. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:03