search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 14:27
MENU CLOSE

Νέα εμπρηστική δήλωση Ακάρ: Να σωπάσει η Ελλάδα, για να μην γίνει μεζές!

11.09.2020 17:40
«Παιχνίδια ισχύος» από την Τουρκία: Θα συζητήσουμε με την Μόσχα για την παραμονή μας στο Ναγκόρνο Καραμπαχ, λέει ο Ακάρ - Media

 

Νέα επίθεση κατά της Ελλάδας, αλλά και της Γαλλίας, μετά την απερίφραστη καταδίκη της τουρκικής προκλητικότητας από την Ευρωμεσογειακή Διάσκεψη, εξαπέλυσε ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας, Χουλουσί Ακάρ.

«Για να μειωθεί η ένταση, κάποιοι πρέπει απλώς να σωπάσουν. Δεν χρειάζεται να κάνουν τίποτα, απλώς να σωπάσουν» είπε χαρακτηριστικά ο Ακάρ, «καρφώνοντας» για μια ακόμη φορά τον Γάλλο πρόεδρο, Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος έχει επανειλημμένα ταχθεί υπέρ της Ελλάδας και κατά των έκνομων ενεργειών της Άγκυρας στην Ανατολική μεσόγειο, καλώντας την ΕΕ να πράξει ομόφωνα το ίδιο.

Και συνέχισε: «Όσοι μπαίνουν σε συνωμοσίες εναντίον της Τουρκίας, όπως έχει γίνει και στο παρελθόν, θα πάθουν την ίδια ζημιά που έπαθαν στο παρελθόν. Συνέστησε, δε, στην Ελλάδα, στην Ελλάδα, να σωπάσει, «για να μην γίνει μεζές για τα συμφέροντα των άλλων».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 14:27