01/12/2020 08:15:25

Κάτι τρέχει με την Apple - Έδωσε μεγάλη παραγγελία για εύκαμπτες οθόνες στην Samsung

Κάτι τρέχει με την Apple - Έδωσε μεγάλη παραγγελία για εύκαμπτες οθόνες στην Samsung - Media
 
Πληθαίνουν οι ενδείξεις ότι η Apple ετοιμάζει και αυτή το δικό της αναδιπλούμενο iPhone, χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια ότι βρισκόμαστε κοντά στην παρουσίαση κάποιου τέτοιου προϊόντος (η Apple, έχει αποδείξει ότι δεν βιάζεται να ακολουθήσει τα trends των άλλων εταιρειών).
 
Όπως αναφέρει το techgear.gr, η τελευταία σημαντική ένδειξη ήρθε στη δημοσιότητα από τον Ice Universe στο κινέζικο δίκτυο Weibo. Ο γνωστός και πολύ έγκυρος leakster αναφέρει πως η Apple έχει δώσει μια πολύ μεγάλη παραγγελία για αναδιπλούμενες οθόνες στη Samsung, με τις παραδόσεις να ξεκινούν άμεσα και να ολοκληρώνονται σε περίπου 1 χρόνο από σήμερα.
 
Με δεδομένο ότι η Samsung αποτελεί βασικό προμηθευτή οθονών για τη Samsung, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η Apple την εμπιστεύεται και για τις αναδιπλούμενες “ανησυχίες” της. Μη ξεχνάμε ότι η Samsung είχε ξεκινήσει από πέρυσι να παραδίδει αναδιπλούμενες οθόνες σε διάφορους κατασκευαστές, ανάμεσα τους και η Apple, με σκοπό να λάβει παραγγελίες και να κυριαρχήσει σε αυτόν τον τομέα ως πάροχος τεχνολογίας.
 
Από τη στιγμή που η Apple προχωρά, όπως φαίνεται, σε μαζική παραγγελία αναδιπλούμενων οθονών, αυτό σημαίνει πως έμεινε ικανοποιημένη από τις δοκιμές και πλέον είναι έτοιμη να ασχοληθεί με την κατασκευή του αναδιπλούμενου iPhone.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.