search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:58
MENU CLOSE

Σε καραντίνα η Ισπανίδα πριγκίπισσα Λεονόρ μετά τον εντοπισμό κρούσματος Covid-19 στην τάξη της

12.09.2020 08:33
Σε καραντίνα η Ισπανίδα πριγκίπισσα Λεονόρ μετά τον εντοπισμό κρούσματος Covid-19 στην τάξη της - Media

 

Η πριγκίπισσα Λεονόρ, διάδοχος του ισπανικού θρόνου, τέθηκε σε καραντίνα καθώς συμμαθητής της βρέθηκε θετικός στην COVID-19, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο βασιλικός οίκος.

Η 14χρονη κόρη του βασιλιά Φελίπε θα υποβληθεί σε τεστ για κορονοϊό όπως και οι υπόλοιποι μαθητές της τάξης. Ο βασιλιάς και η βασίλισσα Λετίθια θα συνεχίσουν να εκτελούν προς το παρόν τα βασιλικά τους καθήκοντα, δήλωσε εκπρόσωπος του βασιλικού οίκου.

Οκτώ εκατομμύρια παιδιά στην Ισπανία επέστρεψαν στα σχολεία τους την περασμένη εβδομάδα. Ωστόσο κάποια σχολεία έκλεισαν ή έστειλαν ορισμένους μαθητές στα σπίτια τους ύστερα από τον εντοπισμό κρουσμάτων της COVID-19 στη μαθητική κοινότητα. Παράλληλα, οι αρχές στη Γαλικία καθυστέρησαν κατά μία εβδομάδα την έναρξη του σχολικού έτους για μαθητές ηλικίας 14-18 ετών.

Χθες, η Ισπανία ανακοίνωσε 4.708 νέα κρούσματα του κορονοϊού, ανεβάζοντας τον συνολικό τους αριθμό σε 566.326, που είναι ο υψηλότερος στη δυτική Ευρώπη. Ο συνολικός αριθμός των νεκρών στη χώρα λόγω της COVID-19 έφθασε τους 29.747.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:58