search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:49
MENU CLOSE

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Τα «Εγκλήματα» κινδύνεψαν να κοπούν στην αρχή λόγω χαμηλής τηλεθέασης

12.09.2020 08:48
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Τα «Εγκλήματα» κινδύνεψαν να κοπούν στην αρχή λόγω χαμηλής τηλεθέασης - Media

 

Για την πορεία του στον χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης, αλλά και για τα θρυλικά «Εγκλήματα», μίλησε με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος». 

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης αποκάλυψε ότι η σειρά κινδύνεψε να κοπεί στην αρχή λόγω των χαμηλών νούμερων τηλεθέασης.

Μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι στην επόμενη συνεργασία που είχε με την Υρώ Μανέ τσακώθηκαν και μέχρι σήμερα οι σχέσεις δεν έχουν αποκατασταθεί: «Με την Υρώ τσακωθήκαμε όταν τελείωσαν τα “Εγκλήματα” και συνεργαστήκαμε στο θέατρο Αποθήκη. Ήταν πολύ δυσάρεστο και για τους δυο μας». 

«Ο τσακωμός έγινε 30 Νοεμβρίου και η σεζόν εκείνη τη χρονιά τελείωνε 30 Απριλίου. Μιλάγαμε μόνο πάνω στη σκηνή. Δεν έχουμε επαφές, δεν βλεπόμαστε. Ήταν ένας σοβαρός τσακωμός. Σε αυτές τις περιπτώσεις συνήθως έχουν και οι δυο άδικο και επίσης έχουν και οι δυο τα δίκια τους. Εγώ θα σου πω ότι είχα δίκιο αλλά δεν έχει καμία σημασία.

Αυτές οι σχέσεις, που είναι σχέσεις ζωής, όταν σπάσει το γυαλί… Με την Υρώ δεν ήμασταν απλώς φίλοι. Ήμασταν κολλητοί φίλοι. Είχα γίνει κουμπάρος της. Ήμασταν πολύ στενά δεμένοι. Το σκέφτομαι με θλίψη όποτε το σκέφτομαι. Να είναι καλά…», ανέφερε. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:49