search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:17
MENU CLOSE

ΗΠΑ: Μαϊμού – αστυνομικός έκανε έλεγχο σε πραγματικό αξιωματικό

12.09.2020 09:00
ΗΠΑ: Μαϊμού - αστυνομικός έκανε έλεγχο σε πραγματικό αξιωματικό - Media

 

Αντιμέτωπος με την κατηγορία της πλαστοπροσωπίας βρίσκεται φρουρός ασφαλείας ο οποίος κατηγορείται πως υποδυόμενος τον αστυνομικό έκανε έλεγχο σε πραγματικό αστυνομικό εκτός υπηρεσίας. 

Σύμφωνα με το Fox News, ο Ομάρ Φορντ επέστρεφε σπίτι από τη δουλειά. Είπε στην αστυνομία ότι τον προσπέρασε ένα αυτοκίνητο που κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα.

“Ο κύριος με προσπέρασε πετώντας, το αυτοκίνητό του χόρευε. Οπότε πίστεψα ότι ενδεχομένως ήταν μεθυσμένος” είπε ο Φορντ στο υλικό από τη φορητή κάμερα ενός αστυνομικού, που δημοσιοποιήθηκε. Ο Φορντ προσπάθησε να κάνει τον οδηγό να σταματήσει το όχημά του στην άκρη του δρόμου, όμως ο αστυνομικός που ταυτοποιήθηκε ως ο Ζάκαρι Πρινς, και που έχει εμπειρία σε τέτοιες τακτικές, αναβόσβησε ο ίδιος τα φώτα του και κάλεσε τους συναδέλφους του. “Αφού είναι ο ίδιος αστυνομικός γνωρίζει για τις στολές και τις δικαιοδοσίες των τμημάτων, και κατάλαβε ότι δεν ήταν αστυνομικός από την Κομητεία ή από το τμήμα του ούτε παραστρατιωτικός. Οπότε μας κάλεσε να σταματήσουμε αυτό το άτομο” είπε ο αρχηγός της αστυνομίας του Κασελμπέρι σε συνέντευξη Τύπου.

Ο μαϊμού – αστυνομικός Φορντ φορούσε γιλέκο που έφερε τον τίτλο της εταιρείας σεκιούριτι για την οποία εργάζεται και πάνω του είχε σήμα, όπλο και τίζερ. Σύμφωνα με το υλικό που δημοσιοποιήθηκε οι αστυνομικοί είπαν στον άνδρα ότι οι πολίτες θα τον μπέρδευαν διαρκώς με αξιωματικό επιβολής του νόμου.

Η αστυνομία τον κατηγόρησε για πλαστοπροσωπία αστυνομικού και για οδήγηση με ληγμένη άδεια. Ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες και αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:15