search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:36
MENU CLOSE

Μητσοτάκης: Κίνηση… «εταιρικής κοινωνικής ευθύνης» τα παγούρια στα σχολεία

13.09.2020 12:56
Μητσοτάκης: Κίνηση... «εταιρικής κοινωνικής ευθύνης» τα παγούρια στα σχολεία - Media

 

Ως… CEO τοποθετήθηκε σε μία αποστροφή του λόγου του ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στη ΔΕΘ.

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου αναφορικά με τα μέτρα που λαμβάνονται στα σχολεία για τον κορωνοϊό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στη διανομή παγουριών, σημειώνοντας ότι πρόκειται για μια σημαντική κίνηση… «εταιρικής κοινωνικής ευθύνης»!

«Για τα παγούρια άκουσα πολλά ειρωνικά σχόλια, αλλά είναι μια σημαντική κίνηση εταιρικής κοινωνικής ευθύνης με πολλαπλά μηνύματα», ανέφερε ο πρωθυπουργός.

Βεβαίως ο όρος «εταιρική κοινωνική ευθύνη» αφορά τις επιχειρήσεις και σύμφωνα με ορισμό της Κομισιόν πρόκειται για «έννοια σύμφωνα με την οποία οι επιχειρήσεις ενσωματώνουν σε εθελοντική βάση κοινωνικούς και περιβαλλοντικούς προβληματισμούς στις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες και στις επαφές τους με άλλα ενδιαφερόμενα μέρη, καθώς αντιλαμβάνονται ότι η υπεύθυνη συμπεριφορά οδηγεί στην αειφόρο επιχειρηματική επιτυχία».

Κάτι δηλαδή πολύ διαφορετικό από το «κοινωνικό κράτος», το οποίο εξασφαλίζει παροχές στους φορολογούμενους πολίτες του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:32