search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:13
MENU CLOSE

Κύπρος: Πρόστιμα και δίκη για συγκέντρωση αμφισβητιών του κορωνοϊού – «Ήμουν τζιαμαί τζιαι καθόμουν» απαντά διαδηλωτής!

13.09.2020 19:59
Κύπρος: Πρόστιμα και δίκη για συγκέντρωση αμφισβητιών του κορωνοϊού - «Ήμουν τζιαμαί τζιαι καθόμουν» απαντά διαδηλωτής! - Media

 

Εξώδικο στη βάση του περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου έλαβαν όσοι αναγνωρίστηκαν από τις κάμερες και τα drones που βρίσκονταν χθες, πάνω από την πλατεία Ελευθερίας -στην εκδήλωση που διοργανώθηκε από ομάδα πολιτών που αντιδρούν και διαμαρτύρονται για τα μέτρα που λαμβάνει η κυβέρνηση για την πανδημία του κορωνοιού (υποχρεωτική χρήση μάσκας κλπ), καθώς και για το 5G- και δεν τήρησαν το σχετικό Πρωτόκολλο (μάσκες, αποστάσεις).

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας, Χρήστο Ανδρέου, που μίλησε στο politis.com.cy, μέχρι σήμερα Κυριακή απόγευμα αναγνωρίστηκαν 22 πρόσωπα που έλαβαν μέρος στην διαδήλωση χωρίς να τηρούν το Πρωτόκολλο για την περίσταση, εκ των οποίων οι τρεις είναι εκ των διοργανωτών της εκδήλωσης.

Τα τρία άτομα, που φέρονται να είναι οι διοργανωτές της εν λόγω εκδήλωσης, έχουν ήδη παραπεμφθεί σε απευθείας δίκη ενώπιον Δικαστηρίου, ενώ τα άλλα 18 άτομα έλαβαν εξώδικο 300 ευρώ.

Επιπλέον ο κ. Ανδρέου ανέφερε ότι η Αστυνομία κατήγγειλε γραπτώς ιδιώτη που πέρασε drone πάνω από την Πλατεία Ελευθερίας κατά την διάρκεια της εκδήλωσης διαμαρτυρίας..

Πάντως, μεγάλο ενδιαφέρον έχουν οι δικαιολογίες που έδωσαν κάποιοι διαδηλωτές… όπως αυτή που φαίνεται στο πιο κάτω εξώδικο: «Ήμουν τζιαμαί τζιαι καθόμουν».

Πηγή: Πολίτης Κύπρου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:12