search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:35
MENU CLOSE

Αγνόησε τις συστάσεις ο Τραμπ και έκανε συγκέντρωση σε κλειστό χώρο

14.09.2020 05:37
Αγνόησε τις συστάσεις ο Τραμπ και έκανε συγκέντρωση σε κλειστό χώρο - Media

 

Προεκλογική συγκέντρωση σε κλειστό χώρο, παρά τις προειδοποιήσεις των ειδικών, πραγματοποίησε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στη Νεβάδα, το βράδυ της Κυριακής.

Όπως αναφέρει τηλεγράφημα των Reuters, o κ. Τραμπ εξαπέλυσε εκ νέου πυρά εναντίον του πρώην αντιπροέδρου Τζο Μπάιντεν, υποστηρίζοντας πως αν κερδίσει ο υποψήφιος των Δημοκρατικών στις εκλογές, τότε «κερδίζει ο όχλος».

Ο κ. Μπάιντεν έχει ασκήσει επικρίσεις κατά του κ. Τραμπ για τη διοργάνωση εκδηλώσεων όπου υπάρχει κίνδυνος διασποράς του κορωνοϊού.

Από πλευράς Τραμπ, η εκδήλωση στο Χέντερσον της Ναβάδα παρουσιάστηκε ως άσκηση του δικαιώματος των πολιτών για ειρηνική συνάθροιση, παρά τις εντολές των τοπικών αρχών που απαγορεύουν τις συναθροίσεις άνω των 50 ατόμων σε εσωτερικούς χώρους.

«Εάν μπορούν δεκάδες χιλιάδες άτομα να διαμαρτύρονται στους δρόμους, να πηγαίνουν σε ένα καζίνο ή να βάζουν φωτιές σε επιχειρήσεις σε ταραχές, μπορούν να συγκεντρωθούν ειρηνικά στο πλαίσιο του Συντάγματος για να ακούσουν τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών», δήλωσε ο εκπρόσωπος της εκστρατείας Τραμπ, Τιμ Μάρτοφ.

Σύμφωνα με το επιτελείο του Αμερικανού προέδρου, οι συμμετέχοντες θα υποβάλλονταν σε θερμομέτρηση πριν από την είσοδο και επρόκειτο να τους δοθεί μάσκα, την οποία πάντως αρκετοί δεν φορούσαν.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:35