search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 18:40
MENU CLOSE

Δικαιώθηκε στο δικαστήριο ο Θάνος Δημάδης για την υπόθεση «περούκα gate»

03.08.2020 08:16
Δικαιώθηκε στο δικαστήριο ο Θάνος Δημάδης για την υπόθεση «περούκα gate» - Media

Συνολική αποζημίωση ποσού 188.000 ευρώ «για την προσωπική και επαγγελματική βλάβη» που του προξένησαν πρόσωπα και ΜΜΕ για την υπόθεση «περούκα gate», «με τα συκοφαντικά στημένα ψεύδη τους», επιδικάστηκε στον δημοσιογράφο Θανο Δημάδη, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος με ανάρτησή του στο Facebook.

Παράλληλα, καταδικάστηκαν όλα τα πρόσωπα και ΜΜΕ κατά των οποίων είχε προσφύγει ο δημοσιογράφος για το ψευδές τηλεγράφημα του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, της Δημόσιας Τηλεόρασης και των ψευδών δημοσιευμάτων που τον εμφάνιζαν ως συλληφθέντα και κατηγορούμενο από τις αμερικανικές Αρχές για σειρά αδικημάτων.

Υπενθυμίζεται ότι από την πρώτη στιγμή όταν το ΑΠΕ, η ΕΡΤ και άλλα ΜΜΕ τον Σεπτέμβριο του 2016 είχαν παρουσιάσει την υπόθεση περούκα gate κάνοντας λόγο για σύλληψη του δημοσιογράφου, ο Θάνος Δημάδης είχε ανακοινώσει την προσφυγή του στη Δικαιοσύνη.

Η δικαίωση του Θάνου Δημάδη από την αστική Δικαιοσύνη έρχεται σε συνέχεια και της απόρριψης ως απαράδεκτης της ποινικής δίωξης που του είχε ασκηθεί στην Ελλάδα κατόπιν μήνυσης του πρώην μετακλητού υπαλλήλου κ. Χριστοφορίδη με την κατηγορία της πλαστογραφίας, η οποία κατέπεσε ολοκληρωτικά τον περασμένο Ιανουάριο.

Η ανάρτηση του Θάνου Δημάδη

«Η Δικαιοσύνη μίλησε. Καταδικάστηκαν οι υπάλληλοι και οι εκφραστές του ΣΥΡΙΖΑ και του Νίκου Παππά. Καταδικάστηκαν όλα τα πρόσωπα και τα ΜΜΕ εναντίον των οποίων προσέφυγα και είναι τα εξής:

Μιχάλης Ψύλλος, πρώην Διευθυντής Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων.
Δημήτρης Τρίμης, πρώην Πρόεδρος ΕΣΗΕΑ.
Γιώργος Χριστοφορίδης, πρώην μετακλητός υπάλληλος του Νίκου Παππά και δημοσιογράφος στο “ΧΩΝΙ”.
Σταύρος Καπάκος, πρώην Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης της ΕΡΤ επί ΣΥΡΙΖΑ.
Βασίλης Ταλαμάγκας, πρώην Γενικός Συντονιστής ΕΡΤ, επί ΣΥΡΙΖΑ.
Νικόλας Βουλέλης, διευθυντής ΕΦΣΥΝ.
Σπύρος Σιδέρης, ιδιοκτήτης του ηλεκτρονικού σάιτ Independent Balkan News Agency.
Ιωάννης Τριήρης, διευθυντής σύνταξης Tribune.gr.
Ελβίδα Δρακάκη, ιδιοκτήτρια της ιστοσελίδας TheFaq.gr
Κωνσταντίνος Αγόρης, διευθυντής σύνταξης στο “ΤΟ ΧΩΝΙ”
ΑΠΕ
ΕΡΤ
ΕΦΣΥΝ
ΧΩΝΙ
Independent Balkan News Agency
Tribune.gr
TheFaq.gr
Μου επιδικάστηκε συνολική αποζημίωση ποσού 160.000 ευρώ μέχρι στιγμής για την προσωπική και επαγγελματική βλάβη που μου προξένησαν με τα συκοφαντικά στημένα ψεύδη τους.

Όλα τα πρόσωπα και τα ΜΜΕ εναντίον των οποίων προσέφυγα δικαστικά εκτός από την αποζημίωση, υποχρεώνονται να αποσύρουν κάθε δημοσίευμα εναντίον μου διαφορετικά υπάρχει ρήτρα επιπρόσθετης αποζημίωσής μου και προσωπική τους κράτησης όσο τα διατηρούν.

Παραμένω ενεργός μαχητής σε όλη τη λαίλαπα και την λάσπη μιας δήθεν αριστεράς καθότι οι ποντιακές μου ρίζες με καθοδηγούν πάντα σε ηθικές και δημοκρατικές διεκδικήσεις.

Ευχαριστώ όλους όσους μου συμπαρασταθήκατε από την πρώτη στιγμή στον αγώνα μου».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 18:39