search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 11:11
MENU CLOSE

Τρεις παρουσιάστριες δελτίων ειδήσεων φόρεσαν το ίδιο σακάκι με διαφορά λίγων ημερών (Photos)

14.09.2020 11:27
Τρεις  παρουσιάστριες δελτίων ειδήσεων φόρεσαν το ίδιο σακάκι με διαφορά λίγων ημερών (Photos) - Media

 

Στέρεψε απ’ότι φαίνεται η φαντασία των fashion stylists των δελτίων ειδήσεων ή το συγκεκριμένο ασπρόμαυρο σακάκι είναι τόσο ξεχωριστή δημιουργία;

Δύο παρουσιάστριες ειδήσεων εμφανίστηκαν, με διαφορά μόλις μίας ημέρας, να εκφωνούν τα δελτία σε δύο από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά κανάλια της χώρας φορώντας το ίδιο ακριβώς κομμάτι.

Ο λόγος για την Σία Κοσιώνη στον ΣΚΑΪ και την Ράνια Τζίμα στο Mega, οι οποίες το ανέδειξαν διαφορετικά η καθεμιά, λόγω του στυλ και της προσωπικότητάς της.

Πρώτη, όπως παρατήρησε το tlife το φόρεσε η Σία Κοσιώνη, η οποία το συνδύασε με ένα μαύρο διακριτικό top, ενώ ακολούθησε η Ράνια Τζίμα φορώντας το σκέτο.

7 Σεπτεμβρίου

8 Σεπτεμβρίου 


 

Δύο μέρες αργότερα, με ένα παρόμοιο σακάκι εμφανίστηκε στο δελτίο ειδήσεων και η Δώρα Αναγνωστοπούλου, η οποία το φόρεσε πιο… συντηρητικά από όλες.

10 Σεπτεμβρίου 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 11:11