search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:54
MENU CLOSE

Ο «Captain America» δημοσίευσε κατά… λάθος φωτογραφία των γεννητικών του οργάνων – Το Twitter παραληρεί (Photos)

14.09.2020 13:04
Ο «Captain America» δημοσίευσε κατά… λάθος φωτογραφία των γεννητικών του οργάνων – Το Twitter παραληρεί (Photos) - Media

 

Θέμα συζήτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγινε μέσα σε λίγη ώρα ο Κρις Εβανς και όχι για κάποια ταινία στην οποία συμμετέχει, αλλά γιατί μοιράστηκε κατά λάθος μια φωτογραφία των γεννητικών του οργάνων κατά τη διάρκεια ενός αθώου παιχνιδιού στο Instagram.

Ο 39χρονος ηθοποιός και πρωταγωνιστής της ταινίας «Avengers: Endgame» μοιράστηκε ένα σύντομο βίντεο στα Instastories του το Σάββατο, που δείχνει τον ίδιο και μερικούς φίλους του να παίζουν Heads Up. Αλλά στο τέλος του βίντεο, που φυσικά κατέβασε ο ηθοποιός, σε ένα στιγμιότυπο φαίνεται ένα πλέγμα φωτογραφιών, στο οποίο περιλαμβάνονται και μερικές όχι και τόσο «αθώες» φωτογραφίες, συμπεριλαμβανομένης μίας που οι θαυμαστές του πιστεύουν ότι δείχνει ένα όρθιο γεννητικό όργανο.

Τα σχόλια των χρηστών στο Twitter

Τι κι αν ο ηθοποιός έσπευσε να κατεβάσει το βίντεο; Κάποιοι από τους οπαδούς του είχαν ήδη τραβήξει ένα screenshot, με αποτέλεσμα το Twitter να πάρει «φωτιά» και το όνομα του Κρις Εβανς να γίνεται trend.

«Ο Κρις Εβανς δίνει στη δημοσιότητα τις δικές του γυμνές φωτογραφίες. Αυτό είναι το αγαπημένο μου πράγμα σήμερα», έγραψε κάποια θαυμάστριά του. «Σ’ ευχαριστούμε Κρις Εβανς. Το χρειαζόμασταν αυτό», πρόσθεσε ένας άλλος.

Μεταξύ των πολλών σχολίων πάντως, ξεχώρισε και αυτό του αδελφού του, επίσης ηθοποιού, Σοτ Εβανς, που θέλησε να τον πειράξει, γράφοντας στο Twitter: «Ημουν εκτός των social media όλη την ημέρα χθες. Τι έχασα;».

Πηγή: iefimerida.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:52