search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:12
MENU CLOSE

Απόλυτη ανατροπή στο «παρά πέντε» για την πώληση του TikTok: Εκτός παιχνιδιού η Microsoft, νέος «παίκτης» ο πιθανός αγοραστής

14.09.2020 13:50
TikTok: Για ποιους χρήστες αλλάζουν όλα στους λογαριασμούς  - Media

 

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της πώλησης του επιτυχημένου μέσου κοινωνικής δικτύωσης TikTok, καθώς η Microsoft, η εταιρεία που φερόταν να είναι φαβορί για την εξαγορά του από την κινεζική ByteDance, αποχώρησε ξαφνικά από την διαδικασία.

Σε σχετική ανακοίνωσή της, η Microsoft υπογράμμισε ότι «η προσφορά μας θα ήταν καλή για τους χρήστες του TikTok και θα προστάτευε την εθνική ασφάλεια», προσθέτοντας ότι «περιμένουμε να δούμε πώς θα εξελιχθεί η υπηρεσία σε αυτούς τους σημαντικούς τομείς».

Την ίδια στιγμή, πάντως, και ενώ στις 15 Σεπτεμβρίου λήγει η προθεσμία που έδωσε ο Ντόναλντ Τραμπ για την πώλήση του TikTok σε δυτική εταιρεία, η Oracle εμφανιζόταν ως ο επικρατέστερος πλειοδότης για να αγοράσει την επιχείρηση.

Ωστόσο, καμία πλευρά δεν έχει επιβεβαιώσει ότι η συμφωνία έχει κλείσει, ενώ υπάρχουν πολλά ερωτηματικά σχετικά με τον κώδικα του TikTok, αλλά και πώς το μέσο θα ταιριάξει με το επιχειρηματικό προφίλ της Oracle.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:12