search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:09
MENU CLOSE

Το μυστηριώδες μήνυμα της Λίντσεϊ Λόχαν στην Τέιλορ Σουίφτ (Photo)

14.09.2020 14:37
Το μυστηριώδες μήνυμα της Λίντσεϊ Λόχαν στην Τέιλορ Σουίφτ (Photo) - Media

 

Η Lindsay Lohan προφανώς ήθελε να τραβήξει την προσοχή της τραγουδίστριας Taylor Swift το Σαββατοκύριακο… αν και κανείς δεν είναι σίγουρος γιατί.

Η 34χρονη ηθοποιός πραγματοποίησε μια στο Twitter το βράδυ του Σαββάτου, στο οποίο έβαλε «ετικέτα» (tag) την 30χρονη τραγουδίστρια, αλλά δεν έγραφε κάτι περισσότερο.

Ανεξάρτητα από την πρόθεση της Lohan για το tweet, εκείνο έγινε viral με πάνω από 8.000 retweets, 53.000 likes και πάνω από 1.300 απαντήσεις.

Η ίδια η Swift δεν απάντησε και η Lohan δεν έχει ακόμη διευκρινίσει σε 8,4 εκατομμύρια θαυμαστές της γιατί έγραψε στην Swift.

Ωστόσο, αυτό δεν εμπόδισε τους θαυμαστές να εικάζουν με κάποιους να αναρωτιούνται αν αυτό θα μπορούσε να συνδεθεί με την επιστροφή της Lohan στη μουσική.

Η Lohan κυκλοφόρησε δύο άλμπουμ, το Speak’s του 2004 και το A Little More Personal (Raw) του 2005 και υπέγραψε μια νέα δισκογραφική συμφωνία τον περασμένο Ιούλιο.

Η τραγουδίστρια-ηθοποιός υπέγραψε συμφωνία με την Casablanca Records και την Republic Records για ένα τρίτο άλμπουμ.

Κυκλοφόρησε το κύριο single του άλμπουμ Back to Me τον Απρίλιο, αν και δεν υπήρξε καμία ένδειξη για το πότε θα κυκλοφορήσει το πλήρες άλμπουμ.

Ένας θαυμαστής είπε: «Θα μπορούσε να υπαινίσσεται νέο μουσικό νέο άλμπουμ. Και η Taylor θα μπορούσε να εμφανιστεί σε αυτό .. ίσως ???».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:48