search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:30
MENU CLOSE

Λεύκτρα Βοιωτίας: Κατέβασε τα παντελόνια του και κυνηγούσε μια χήρα σε νεκροταφείο

15.09.2020 07:10
Λεύκτρα Βοιωτίας: Κατέβασε τα παντελόνια του και κυνηγούσε μια χήρα σε νεκροταφείο - Media

 

Οργή και αγανάκτηση επικρατούν στην τοπική κοινωνία των Λεύκτρων, μετά τα δύο περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης από επιδειξία σε βάρος μιας γυναίκας και ενός ανήλικου παιδιού.

Σύμφωνα με καταγγελία που καταγράφει το permissos.gr, το Σάββατο το απόγευμα εμφανίστηκε σε μια γυναίκα μέσα στο νεκροταφείο Λεύκτρων.

Σύμφωνα με την καταγγελία πρόκειται για έναν νεαρό Πακιστανικής καταγωγής κάτοικο Λεύκτρων, ο οποίος εμφανίστηκε ξαφνικά σε μια γυναίκα που πήγε να ανάψει το καντήλι στον άντρα της στο νεκροταφείο.

Ο πακιστανός ξεγυμνώθηκε μπροστά της, η γυναίκα αντέδρασε, άρχισε να την κυνηγά και αφού δεν την έπιασε εγκατέλειψε την προσπάθειά του.

Ο αδίστακτος σάτυρος ξεπέρασε κάθε όριο με την αρρωστημένη συμπεριφορά του-σε άλλο σημείο των Λεύκτρων προσέγγισε ανήλικο παιδάκι, κατέβασε το παντελόνι του και έδειξε τα γεννητικά του όργανα.

Το συμβάν έγινε αντιληπτό από τους κατοίκους των Λεύκτρων, οι οποίοι τον πήραν στο κυνήγι και όπως ήταν αναμενόμενο, υπήρξε μεγάλη αναστάτωση, μέχρι που έφτασαν αστυνομικοί και τον συνέλαβαν..

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:27