search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:16
MENU CLOSE

Κίνα: Η αηδιαστική στιγμή που οικογένεια βρίσκει νεκρή νυχτερίδα σε βάζο σάλτσας μετά από 3 μήνες χρήσης (Video/Photos)

15.09.2020 08:38
Κίνα: Η αηδιαστική στιγμή που οικογένεια βρίσκει νεκρή νυχτερίδα σε βάζο σάλτσας μετά από 3 μήνες χρήσης (Video/Photos) - Media

 

Μια οικογένεια στην Κίνα έμεινε… κόκκαλο όταν βρήκε νεκρή νυχτερίδα “κρυμμένη” σον πάτο του ενός μεγάλου δοχείου σάλτσας στρειδιών το οποίο χρησιμοποιούσαν για μαγείρεμα επί σχεδόν τρεις μήνες.

Η μητέρα εντόπισε ολόκληρο το νεκρό ζώο όταν με ένα κουτάλι ποσπαθούσε να πάρει τη σάλτσα  ενώ ετοίμαζε το δείπνο της οικογένειας, όπως είπε ο γιος της στους δημοσιογράφους.

Το αποκαλυπτικό βίντεο δείχνει το νεκρό θηλαστικό που καλύπτεται από την κολλώδη καφέ σάλτσα καθώς σηκώνεται από το δοχείο.

Αυτό το γεγονός είναι άλλη μια απόδειξη πώς άγρια ζώα όπως οι νυχτερίδες έχουν “εισβάλει” μέσα από μύριους δρόμους στην ανθρώπινη διατροφική αλυσίδα, καθώς όπως όλα δείχνουν τα πρώτα κρούσματα του κορωνοϊού εντοπίστηκαν στην κινεζική πόλη Γουχάν πέρυσι, με τις νυχτερίδες και τους άγριους παγκολίνους να θεωρούνται ως οι ξενιστές του. 

Ο κ. Guo, από την ανατολική κινεζική πόλη Jinan, αγόρασε το δοχείο στρειδιών των 13 κιλών από την Haitian, μια δημοφιλή κινεζική μάρκα που παράγει σάλτσες και αρωματικές ουσίες, σύμφωνα με τον τοπικό τύπο.Μάλιστα η οικογένεια μετά την ανατριχιαστική “ανακάλυχή” της έκαν μέρες να ξαναφάι οτιδήποτε…

Revolting footage shows the dead bat covered in the sticky brown sauce

Mr Guo (pictured), from eastern Chinese city Jinan, bought the six-kilo (13-pound) pot of oyster sauce from Haitian, a popular Chinese brand

The product was from Haitian, a popular Chinese brand producing sauces and flavourings

The picture shows the dark oyster sauce produced by Haitian

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:11