search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:23
MENU CLOSE

Big Brother: Ροζ βίντεο παίκτριας κάνει τον γύρο του διαδικτύου – Στα δικαστήρια η υπόθεση

15.09.2020 09:58
Big Brother: Ροζ βίντεο παίκτριας κάνει τον γύρο του διαδικτύου – Στα δικαστήρια η υπόθεση - Media

 

Ένα βίντεο με παίκτρια του Big Brother σε πολύ προσωπικές της στιγμές κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο. Πρόκειται για ένα βίντεο των 37 δευτερολέπτων το οποίο έχει, ήδη, φτάσει στα χέρια της παραγωγής και το οποίο απεικονίζει την εν λόγω παίκτρια να επιδίδεται σε ερωτική πράξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, πρόκειται για ένα προσωπικό παλιό βίντεο που είχε ληφθεί με τη συναίνεση της παίκτριας του ριάλιτι από τον πρώην σύντροφό της.

«Όταν χώρισαν, το κοινοποίησε στα social media του, για να την εκθέσει» αποκαλύπτει πηγή, υπογραμμίζοντας: «Εκείνη κινήθηκε δικαστικά εναντίον του, και η αγωγή εκδικάζεται μέσα στον Οκτώβριο. Το βίντεο αποσύρθηκε, αλλά επανήλθε από άλλους χρήστες του Διαδικτύου, όταν ξεκίνησε το Big Brother, και η συγκεκριμένη κοπέλα βγήκε στη δημοσιότητα». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:22