search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 11:40
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Στους 313 οι νεκροί στην Ελλάδα – Κατέληξε 76χρονη στη Μυτιλήνη

15.09.2020 10:19
Κορωνοϊός: Στους 313 οι νεκροί στην Ελλάδα - Κατέληξε 76χρονη στη Μυτιλήνη - Media

 

Στους 313 έχει φτάσει πλέον ο αριθμός των νεκρών από επιπλοκές του κορωνοϊού στην Ελλάδα.

Το τελευταίο θύμα του φονικού ιού στη χώρα μας είναι μια 76χρονη γυναίκα, η οποία νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης.

Με το σημερινό θάνατο αυξάνονται σε εννέα οι  νεκροί από την εμφάνιση της νόσου στονησί ενώ είναι πλέον επτά οι θάνατοι από την εμφάνιση του κύματος της πανδημίας στη Μυτιλήνη μετά τις 12 Αυγούστου.

Όπως αναφέρει το stonisi.gr, στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης διασωληνωμένοι νοσηλεύονται δυο ασθενείς ενώ άλλοι πέντε έχουν μεταφερθεί από τη Μυτιλήνη στην Αθήνα όπου νοσηλεύονται επίσης σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Νωρίτερα το πρωί της Τρίτης είχε καταλήξει και ένας 60χρονος, θετικός στην COVID-19, ο οποίος εισήχθη στο νοσοκομείο τις Καβάλας στις 28 Αυγούστου και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 10 Σεπτεμβρίου είχε επιδεινωθεί η κατάσταση της υγείας τους και εισήχθη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 11:40