search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:03
MENU CLOSE

Για ποιον λόγο θα απουσιάσει ο Τσιόδρας από την ενημέρωση για τον κορωνοϊό

15.09.2020 12:20
Τσιόδρας: Εξαιρετικής σημασίας το επίτευγμα του ελληνικού τεστ κορωνοϊού - Media

 

Για άλλη μια φορά ο γνωστός λοιμωξιολόγος και επικεφαλής της επιτροπής των ειδικών, Σωτήρης Τσιόδρας, θα είναι εκτός της προγραμματισμένης ενημέρωσης για τον κορονοϊό, που θα γίνει στο υπουργείο Υγείας. 

Σήμερα στη θέση του αναμένεται να είναι ο επίκουρος καθηγητής του ΕΚΠΑ, Γκίκας Μαγιορκίνης, ενώ ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, αναμένεται να ανακοινώσει τα νέα αυστηρότερα μέτρα της κυβέρνησης για την Αττική. Οπως σε κάθε ενημέρωση, παρών θα είναι και ο υφυπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης, προκειμένου να απαντήσει σε ζητήματα που αφορούν στα νοσοκομεία. 

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, πολλοί είναι εκείνοι που ήθελαν σήμερα την παρουσία του Σωτήρη Τσιόδρα στην ενημέρωση των ιατρικών συντακτών για τον κορονοϊό, προκειμένου να αλλάξει το βαρύ κλίμα που δημιουργήθηκε από τη Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου, με το ζήτημα των μασκών γίγας στα σχολεία. Ηδη, σύμφωνα με πληροφορίες, επικράτησε συναγερμός στην κυβέρνηση από το πρωί της Δευτέρας, προκειμένου να αναζητηθούν οι υπεύθυνοι που έκαναν το λάθος και μοίρασαν ακατάλληλες μάσκες στα παιδιά. Παρ’ αυτά ο γνωστός λοιμωξιολόγος, Σωτήρης Τσιόδρας, απέφυγε για άλλη μία μέρα να εμφανιστεί στους τηλεοπτικούς δέκτες, δεδομένου, όπως έχει γράψει το ethnos.gr, έχει επιλέξει να τηρήσει αποστάσεις, κυρίως επειδή είναι δυσαρεστημένος για τις διάφορες κοινωνικές αντιδράσεις που υπάρχουν ως προς τη λήψη μέτρων απέναντι στην πανδημία του κορονοϊού. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:01