search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:50
MENU CLOSE

Επεισόδιο μέσα στο αεροπλάνο κατά την απέλαση του Γιώργου Μαυρίδη (Video)

15.09.2020 13:57
Γιώργος Μαυρίδης για τους αρνητές της πανδημίας: «Τους κάνατε να φαίνονται μάγκες» (Video) - Media
 
Το βράδυ της Δευτέρας έγινε γνωστό πως ο Γιώργος Μαυρίδης συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Μεξικού, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Ο παρουσιαστής της εκπομπής Into the Skin του Open ταξίδευε με άλλους 3 συνεργάτες της εκπομπής, μέλη του τηλεοπτικού συνεργείου.
 
Φτάνοντας στο αεροδρόμιο, οι αρχές της χώρας θεώρησαν ανεπαρκή τα στοιχεία που έδωσε ο Γιώργος Μαυρίδης και οι συνεργάτες του, ενώ φαίνεται οι αστυνομικοί να ενοχλήθηκαν και από τον τρόπο που τους μιλούσε ο παρουσιαστής. Αποτέλεσμα ήταν να παραμείνουν στα κρατητήρια του αεροδρομίου, στα οποία βρίσκονται μέχρι αυτή τη στιγμή.
 
Ωστόσο, όπως μετέδωσε ο Φρίξος Δρακοντίδης στον ΑΝΤ1, έγινε και νέο επεισόδιο χθες το βράδυ. Ενώ οι μεξικανικές αρχές έδωσαν εντολή να απελαθούν και οι τέσσερις και να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Φρανκφούρτη και από εκεί στην Αθήνα, όταν ανέβηκαν στο αεροπλάνο δημιουργήθηκε ένα επεισόδιο. Ο πιλότος του αεροσκάφους έδωσε εντολή να κατέβουν και οι 4 από το αεροπλάνο, όπου τους παρέλαβε η αστυνομία και τους μετέφερε πάλι στα κρατητήρια.
 
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τους έχει διαμηνυθεί ότι αν δεν φύγουν σήμερα οικειοθελώς από το Μεξικό, θα αναγκαστούν να τους συλλάβουν, να τους περάσουν χειροπέδες και να τους συνοδεύσει αστυνομικός σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού, προκειμένου να τους παραδώσουν στις ελληνικές αρχές.
 
Η ελληνική πρεσβεία από την πρώτη στιγμή έκανε όλες τις απαραίτητες προσπάθειες προκειμένου να αφεθούν ελεύθεροι και -αρχικά- να συνεχίσουν το ταξίδι τους στο Μεξικό. Κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό και αναμένεται η αναχώρησή τους απόψε το βράδυ από το Μεξικό.

Πηγή: zappit.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:49