search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 09:04
MENU CLOSE

Χοακίν Φίνιξ: 50 εκατ. δολάρια για να παίξει σε δυο σίκουελ του «Joker»;

15.09.2020 14:26
Χοακίν Φίνιξ: 50 εκατ. δολάρια για να παίξει σε δυο σίκουελ του «Joker»; - Media

 

Ο Χοακίν Φίνιξ φέρεται να έχει δεχτεί πρόταση 50 εκατ. δολαρίων από την Warner Bros. για να παίξει τον Joker και μάλιστα όχι σε ένα αλλά σε δυο (φημολογούμενα) σίκουελ της ταινίας που όχι μόνο έσπασε το φράγμα του 1 δισ. στο παγκόσμιο box office, έγινε μια από τις πιο επιτυχημένες και πολυβραβευμένες ταινίες του 2019, αλλά χάρισε στον ίδιο (μεταξύ άλλων) Χρυσή Σφαίρα και Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Unilad το οποίο επικαλείται πηγές της Mirror (οπότε ας κρατήσουμε μικρό καλάθι), ο Φίνιξ συζητά για την επιστροφή του ως Joker ετοιμάζοντας διπλό χτύπημα!

Η ίδια πηγή αναφέρει ότι ο ηθοποιός επιθυμεί να παίξει ξανά τον διάσημο χαρακτήρα που σάρωσε βραβεία και ρεκόρ πέρυσι, ενώ το σενάριο γράφεται ήδη με την εμπλοκή μάλιστα του ίδιου του πρωταγωνιστή.

«Σχεδιάζουν να κάνουν δύο σίκουελ τα επόμενα τέσσερα χρόνια με τον Χοακίν Φίνιξ στον πρωταγωνιστικό ρόλο, τον Τοντ Φίλιπς στη σκηνοθεσία και τον Μπράντλεϊ Κούπερ στην παραγωγή», συνεχίζει η πηγή και προσθέτει ότι το στούντιο μάλιστα ελπίζει να κυκλοφορήσει τις ταινίες το 2022 και το 2024.

Αν οι φήμες βγουν αληθινές τα εκατομμύρια που θα βάλει στην τσέπη του ο Φίνιξ, θα αποτελέσουν με διαφορά το μεγαλύτερο ποσό στην καριέρα του.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται λόγος για κάποιο επερχόμενο σίκουελ της ταινίας και καμία εντύπωση δεν θα μας κάνει αν βγει ο Τοντ Φίλιπς και διαψεύσει τα πάντα.

Ίδωμεν…
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 09:03