search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 17:26
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Σε αυτο-απομόνωση η ιρλανδική κυβέρνηση – Θετικός στον ιό ο υπουργός Υγείας

15.09.2020 18:21
Ιρλανδία, η πρώτη χώρα της ΕΕ που κάνει δεύτερο lockdown - Media

 

Το ιρλανδικό κοινοβούλιο ανέστειλε τη λειτουργία του για μία εβδομάδα και οι υπουργοί της κυβέρνησης κλήθηκαν να αυτο-απομονωθούν, αφότου ο υπουργός Υγείας Στίβεν Ντόνελι ασθένησε, έγινε γνωστό την Τετάρτη από τον πρόεδρο του κοινοβουλίου.

«Όπως προκύπτει από τα γεγονότα σήμερα, το υπουργικό συμβούλιο πρέπει τώρα να μπει σε αυτό-απομόνωση, επομένως δεν υπάρχει η δυνατότητα να προχωρήσουμε με τις εργασίες και το κοινοβούλιο θα αναβάλει τη λειτουργία του έως την επόμενη Τρίτη ή ώσπου να λάβω οδηγίες (από τον πρωθυπουργό)», δήλωσε ενώπιον του σώματος ο πρόεδρος της κάτω βουλής Σιν Ο Φιργκέιλ.

Το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο RTE μετέδωσε πως ο Ντόνελι ζήτησε ένα τεστ COVID-19 σήμερα το απόγευμα. Το γραφείο του δεν έχει ανταποκριθεί σε αίτημα να σχολιάσει σχετικά.

Η Ιρλανδία ανακοίνωσε 357 νέα κρούσματα Covid-19 σήμερα, τον υψηλότερο ημερήσιο απολογισμό από τα μέσα Μαΐου, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της χώρας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 17:26