search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 23:12
MENU CLOSE

Διεθνές ρεζιλίκι για τις μάσκες στα σχολεία: Θέμα στο Russia Today (Photos)

16.09.2020 08:42
Λάθος μάσκες στα σχολεία: Συνεχίζεται η κόντρα Υπ. Υγείας και ΚΕΔΕ - Media

 

Γίναμε παγκοσμίως ρεζίλι με τις μάσκες που παραδόθηκαν στα σχολεία. Θέμα μέχρι και στο Russia Today έγιναν οι γιγαντιαίες μάσκες που παραδόθηκαν στα σχολεία, με το πρακτορείο να σχολιάζει σκωπτικά στο Twitter: «+1.000% προστασία; Η Ελλάδα προμηθεύει τα σχολεία με τεράστιες μάσκες».

Οι αστοχίες στις μάσκες στα σχολεία έχει προκαλέσει έκπληξη στα διεθνές πρακτορείο δεδομένου ότι ήταν γνωστό απο τα μέσα Αυγούστου το γεγονός ότι θα έπρεπε οι μαθητές να φορούν μάσκα και υπήρχε άπλετος χρόνος προκειμένου να δοκιμαστούν και να καθοριστούν οι σωστές διαστάσεις. Είναι ενδεικτικό ότι ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής, Νίκος Σύψας μιλώντας στον ΣΚΑΪ σημείωσε ότι «εαν έφτιαχνα εγώ μάσκα, πριν παράξω ένα εκατομμύριο, θα έπαιρνα μια να την έβαζα στο πρόσωπό μου».

Δεν έλειψαν, βέβαια, τα σχόλια από χρήστες του Twitter, κάτω από την ανάρτηση, οι οποίοι επίσης σχολίασαν την αστοχία με τις μάσκες, ενώ σύμφωνα με σχόλιο, αντίστοιχο… φιάσκο συνέβη και στη Βραζιλία, όπου επίσης οι μάσκες που μοιράστηκαν κάλυπταν ολοκληρο το πρόσωπο του χρήστη.

Στο twitter υπήρχαν και οι σχετικές φωτογραφίες με μάσκες να καλύπτουν ολόκληρα τα πρόσωπα όσων τα φοράνε. 

 

Δεν έλλειψαν, τέλος, και οι έλληνες επισκέπτες του Russia Today που σχολιάσαν σκωπτικά την αστοχία με τις μάσκες 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 23:11