search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:22
MENU CLOSE

Ποιος θα είναι ο αντίπαλος του Ολυμπιακού στα play off του Champions League;

16.09.2020 10:30
Ποιος θα είναι ο αντίπαλος του Ολυμπιακού στα play off του Champions League; - Media

 

Πολλά ειδικά στοιχήματα στα πρακτορεία ΟΠΑΠ για τον αγώνα Ομόνοια-Ερυθρός Αστέρας

Ο ΠΑΟΚ πήρε χτες τη μεγάλη πρόκριση για τα play off του Champions League με τη νίκη 2-1 κόντρα στη Μπενφίκα. Αντίπαλός του στα play off θα είναι η ρωσική Κρασνοντάρ.

Το Champions League συνεχίζεται σήμερα με πέντε παιχνίδια της τρίτης προκριματικής φάσης. Ξεχωρίζει ο αγώνας της Ομόνοιας με τον Ερυθρό Αστέρα. Από αυτό το ζευγάρι θα προκύψει ο αντίπαλος του Ολυμπιακού στα play off της διοργάνωσης. Στις 18:00 θα γίνει η σέντρα στην αναμέτρηση της Λευκωσίας.

Θα ακολουθήσουν στις 20:00 οι αγώνες Φερεντσβάρος-Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Μακάμπι Τελ Αβίβ-Ντιναμό Μπρεστ, Καραμπάκ-Μόλντε και στις 21:30 το παιχνίδι Μίντιλαντ-Γιουνγκ Μπόις.

Όλα τα ματς είναι νοκ άουτ και σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει παράταση, ενώ αν χρειαστεί η πρόκριση για τα play off θα κριθεί στα πέναλτι.

Η μέθοδος πρόκρισης και ο νικητής των κόρνερ

Στα πρακτορεία ΟΠΑΠ οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα έχουν πολλές επιλογές για να ποντάρουν στον αγώνα της Ομόνοιας με τον Ερυθρό Αστέρα και στα υπόλοιπα παιχνίδια της τρίτης προκριματικής φάσης του Champions League.

Ανάμεσα στα ειδικά στοιχήματα που προσφέρονται είναι και αυτά για την πρόκριση, τη μέθοδο πρόκρισης, τον νικητή των κόρνερ, το λεπτό του πρώτου γκολ, το συνδυασμό τελικού αποτελέσματος με Over/Under και Goal/No Goal, τη διαφορά νίκης, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, την πρώτη ομάδα που θα σκοράρει, το ημίχρονο με το υψηλότερο σκορ.

Επιβραβεύσεις παικτών με τρεις προωθητικές ενέργειες

Στα πρακτορεία συνεχίζονται και για το Champions League οι επιβραβεύσεις των παικτών του ΟΠΑΠ, «Στο Παρά 1», «Boost 13» και «Boost Νίκης».

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Για να μάθετε περισσότερα για τις επιβραβεύσεις ΟΠΑΠ ρωτήστε τον πράκτορά σας.

Cash-out με την εφαρμογή OPAPP και πληρωμή στο πρακτορείο

Σε όλα τα παιχνίδια οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα, με την εφαρμογή OPAPP, μπορούν να δημιουργούν το δελτίο τους στο κινητό τους, να κάνουν cash-out όπου και αν βρίσκονται και να πληρώνονται σ’ ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ.

Επιπλέον έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν ζωντανά την εξέλιξη των αγώνων μέσω live score και live tracker.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:22