search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:56
MENU CLOSE

Πώς θα απαλλαγείτε από κιρσούς και ευρυαγγείες

16.09.2020 11:51
Πώς θα απαλλαγείτε από κιρσούς και ευρυαγγείες - Media

 

Σβήστε τους ενοχλητικούς «ιστούς αράχνης» από τα πόδια σας με τις πλέον εξελιγμένες τεχνικές αντιμετώπισης κιρσών και ευρυαγγειών, χάρη στις οποίες επιτυγχάνεται ο ιδανικός συνδυασμός εξαίρετου λειτουργικού αλλά και αισθητικού αποτελέσματος

Οι τεχνικές αντιμετώπισης των κιρσών και των ευρυαγγειών έχουν εξελιχθεί θεαματικά τα τελευταία χρόνια με αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται ο συνδυασμός πολύ καλού λειτουργικού και αισθητικού αποτελέσματος.

  • Η μικροσκληροθεραπεία συνίσταται για ευρυαγγείες και μικρούς κιρσούς και πραγματοποιείται με την έγχυση ειδικού σκληρυντικού υγρού. Η σκληρυντική ουσία προκαλεί το κλείσιμο των ευρυαγγειών που απορροφούνται σταδιακά από τον οργανισμό.
  • Η θεραπεία των ευρυαγγειών μπορεί να γίνει και με την εφαρμογή λέιζερ ή ραδιοσυχνότητας. Ο συνδυασμός μικροσκληροθεραπείας και λέιζερ έχει τα καλύτερα αισθητικά αποτελέσματα.
  • Η αφαίρεση εμφανών επιφανειακών κιρσών μπορεί να γίνει από πολύ μικρές οπές που κάνουμε με μικρή βελόνα. Δεν γίνονται εμφανείς τομές και γι’ αυτό δεν μπαίνουνε ράμματα.

Σε περίπτωση ανεπάρκειας της μείζονος ή της ελάσσονος σαφηνούς φλέβας, η θεραπεία μπορεί να πραγματοποιηθεί με ενδοφλεβικό laser, ραδιοσυχνότητα ή την έγχυση ειδικής κόλλας. Στις δύο πρώτες περιπτώσεις μια ειδική οπτική ίνα που εκπέμπει ενέργεια, θερμαίνει το τοίχωμα της παθολογικής φλέβας και προκαλεί το κλείσιμο της.

Στην τρίτη περίπτωση η φλέβα «σφραγίζει» με την έγχυση κυανοακρυλικής κόλλας. Οι θεραπείες αυτές έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα όταν η ένδειξη είναι σωστή. Ο ελάχιστα επεμβατικός χαρακτήρας τους προκαλεί πολύ λιγότερες μετεγχειρητικές μελανιές και σχεδόν καθόλου πόνο ή άλλες ενοχλήσεις, με αποτέλεσμα να επιτρέπει την άμεση επιστροφή του ασθενή στις καθημερινές του δραστηριότητες.

Πηγή: ygeiamou

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:56