search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:36
MENU CLOSE

«Καρφί» ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Να δούμε πώς θα υπερασπιστεί τις συμφωνίες με τη Βόρεια Μακεδονία

16.09.2020 14:12
ΣΥΡΙΖΑ και εσωκομματικές διεργασίες - Καταγραφή δυνάμεων και στόχων για Κίνηση Μελών και ΡΕΝΕ σε πανελλαδικές συνδιασκέψεις - Media

 

Με μια δηκτική ανακοίνωση σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ τη συνάντηση Μητσοτάκη-Ζάεφ, αλλά και τα όσα ανέφερε ο πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας για τον θετικό ρόλο του Έλληνα ομόλογού του για την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας.

Συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι “αντί ο κ. Μητσοτάκης να προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα για τα ψέματά του, τη χυδαία ψηφοθηρία του με τη Συμφωνία των Πρεσπών και τις κούφιες απειλές για βέτο σε Ευρώπη και ΝΑΤΟ που τώρα έγιναν «μάχες υπέρ της Βόρειας Μακεδονίας», ας ξεκινήσει να σκέφτεται πώς ακριβώς θα υπερασπιστεί τις συμφωνίες με τη γείτονα που έφερε προς κύρωση στη Βουλή.

Ελπίζουμε ότι δεν θα κρυφτεί και θα έχει την παρρησία να έρθει να τις υπερασπιστεί ενώπιον της εθνικής αντιπροσωπείας και του ελληνικού λαού που εξαπάτησε”.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:35