search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:19
MENU CLOSE

Βρετανία: Τα έκανε «γυαλιά καρφιά» στο σπίτι του φίλου του όταν έμαθε ότι έκανε σεξ με τη μητέρα του

16.09.2020 14:53
Κορωνοϊος: Πόσο ευθύνονται οι ερωτικές μας επαφές για την αύξηση των κρουσμάτων; - Media

 

Εκτός εαυτού ένας νεαρός έσπασε το σπίτι του φίλου του, αφού ανακάλυψε ότι εκείνος έκανε σεξ με τη μητέρα του.

Ο 32χρονος Λουκ Μόργκαν χτύπησε τον παλιό του φίλο Ρίτσαρντ Ουίλιαμς με μια σκούπα, τον δάγκωσε και έσπασε το σπίτι, άκουσε δικαστήριο.

Προκάλεσε ζημιά αξίας 2.800 ευρώ, καταστρέφοντας την τηλεόραση, ένα ακριβό ηχείο, το ψυγείο, το τραπέζι της κουζίνας, τις καρέκλες, τον καναπέ-κρεβάτι, δύο καναπέδες και τις μπαλκονόπορτες, καθώς επίσης και έσπασε ένα παράθυρο του υπνοδωματίου.

Το δικαστήριο είπε ότι ο Μόργκαν έγινε «θυμωμένος» αφού ο 31χρονος Ουίλιαμς ξεκίνησε μια σχέση με τη μητέρα του, 54 ετών.

Ο Ουίλιαμς, με τον οποίο ήταν φίλοι για 20 χρόνια, δέχτηκε επίθεση με τη σκούπα, καθώς επίσης δέχθηκε κουτουλιά και δαγκώθηκε.

Ο Μόργκαν φώναξε: «Άσε με. Ο αδερφός μου έρχεται και θα πάρω ένα μαχαίρι και θα σε μαχαιρώσω».

Ο ίδιος ότι παραδέχτηκε ότι «έχασε τον έλεγχο των συναισθημάτων του».

Ο Μόργκαν ομολόγησε ενοχή για διάρρηξη, επίθεση με πραγματική σωματική βλάβη και εγκληματική βλάβη.

Ο δικηγόρος υπεράσπισης είπε ότι η συμπεριφορά του ήταν «εντελώς εκτός χαρακτήρα».

Είπε: «Η αποκάλυψη της σχέσης της μητέρας του με τον κ. Ουίλιαμς τον έκανε να χάσει τον έλεγχο. Είχε προηγουμένως ζήσει και εργαζόταν μαζί με το θύμα πριν από αυτό το αδίκημα. Ο κατηγορούμενος ήταν εντελώς ανίκανος να ελέγξει τα συναισθήματά του ως αντίδραση σε αυτά τα νέα. Ήταν επίσης στη διαδικασία ενός οδυνηρού χωρισμού με τη σύζυγο του κοινού δικαίου του, με την οποία έχει δύο παιδιά».

Ο δικαστής είπε ότι λόγω των ασυνήθιστων περιστάσεων της υπόθεσης, το δικαστήριο θα μπορούσε να «λάβει διαφορετική κατεύθυνση» από αυτό που θα έκανε κανονικά.

Πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει δικαιολογία για αυτό που κάνατε εκείνη την ημέρα. Μπορεί να υπήρχαν λόγοι για τους οποίους ήσασταν άσχημα με το θύμα, αλλά δεν υπάρχει κανένας καλός λόγος για την πλήρη έλλειψη αυτοέλεγχου».

Ο Μόργκαν καταδικάστηκε σε φυλάκιση 12 μηνών που με αναστολή για 18 μήνες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:18