search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:25
MENU CLOSE

Ο ταλαντούχος γιος του Αντώνη Καφετζόπουλου με τον πατέρα του στη σκηνή (Photos)

17.09.2020 13:40
Καφετζόπουλος καρφώνει Γεωργούλη: «Δεν τα κάνεις όλα ρε μεγάλε» - Media

 

Ο γιος του Αντώνη Καφετζόπουλου, Γιώργος, θα παίξει στο πλευρό του πατέρα του, στην παράσταση ΤΑΟ, το κείμενο της οποίας υπογράφει ο ίδιος!

Με πατέρα έναν από τους διασημότερους ηθοποιούς της ελληνικής υποκριτικής σκηνής, τον Αντώνη Καφετζόπουλο, ο Γιώργος ήταν πολύ πιθανό να ακολουθήσει την ίδια πορεία, κάτι που τελικά έγινε. Ο ίδιος έχει ήδη ξεχωρίσει στον χώρο, επιλέγοντας δουλειές που ταιριάζουν στην καλλιτεχνική φιλοσοφία του, ενώ έχει ιδιαίτερη αδυναμία και στη μουσική.

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος απέκτησε τον Γιώργο από τον πρώτο του γάμο, ενώ ο ίδιος έχει έναν ακόμη γιο, από τον δεύτερο γάμο του με τη Φαίη Κοκκινοπούλου. Μάλιστα, ο Γιώργος Καφετζόπουλος έχει δηλώσει ότι με τον ετεροθαλή αδερφό του έχουν εξαιρετικές σχέσεις.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του στο περιοδικό Down Town, ρωτήθηκε αν ήταν δύσκολο να μεγαλώνει ως παιδί χωρισμένων γονιών. Ο ίδιος απάντησε «Όχι, γιατί εμένα δεν μου έλειπε ο πατέρας μου, τον έβλεπα πολύ συχνά. Κάθε εβδομάδα από Παρασκευή μεσημέρι μέχρι Κυριακή βράδυ ήμουν σπίτι του. Δεν ένιωθα παιδί χωρισμένων γονιών. Επίσης, μέναμε με τη μητέρα μου Εξάρχεια και για κάποια χρόνια έμενε στην ίδια περιοχή και ο πατέρας μου. Ύστερα μετακόμισε στον Άλιμο, πάλι όμως δεν χάσαμε επαφή».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The great Tao flows everywhere By @panosgi

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yorgos Kafetzopoulos (@yorgoskafetzopoulos) στις

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#tao #gangstarap #narcosgreece By @panosgi

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yorgos Kafetzopoulos (@yorgoskafetzopoulos) στις

Ο Αντώνης και ο Γιώργος Καφετζόπουλος, λοιπόν, πρόκειται να πρωταγωνιστήσουν μαζί στο θέατρο Ριάλτο, στην παράσταση ΤΑΟ, στην οποία ο δεύτερος κάνει το ντεμπούτο του ως θεατρικός συγγραφέας, καθώς υπογράφει το κείμενο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#tao @people_entertainment_group @nikosvourliotis @fani.cha @ankafes @danaispilioti @efilialiou

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yorgos Kafetzopoulos (@yorgoskafetzopoulos) στις

Πηγή: bovary.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:19