search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:36
MENU CLOSE

Ο μπαμπάς της Gigi Hadid: Περιμένω εγγονάκι (Photo)

17.09.2020 14:32
Ο μπαμπάς της Gigi Hadid: Περιμένω εγγονάκι (Photo) - Media

 

Ο μπαμπάς της Gigi Hadid τρέλανε τους θαυμαστές της αφού ανακοίνωσε ότι υποδέχτηκε το πρώτο της παιδί με τον σύντροφό της Zayn Malik.

Οπατέρας του 25χρονου μοντέλου Mohamed Hadid φάνηκε αρχικά να αποκαλύπτει τα νέα όταν δημοσίευσε ένα τρυφερό ποίημα για το εγγόνι του στο Instagram την Τετάρτη.

Αλλά αργότερα διευκρίνισε ότι η οικογένεια περίμενε ακόμα, όταν ρωτήθηκε αν η Τζίτζι είχε γεννήσει.

Όταν ένας θαυμαστής ρώτησε: «Μήπως η Τζίτζι γέννησε το μωρό της, παρακαλώ μπορεί κανείς να απαντήσει», εκείνος απάντησε: «Όχι, όχι ακόμα».

Το εγκάρδιο σημείωμα ήταν αρκετή για να κάνει τους ανθρώπους να μιλούν.

«Γεια σου,μικρό εγγόνι μου.Είμαι εγώ, η καρδιά μου όσο πιο ευτυχισμένη μπορεί να είναι. Σου εύχομαι τον ήλιο και το φεγγάρι. Σου εύχομαι όμορφες στιγμές».

«Να ξέρεις ότι ο παππούς θα είναι πάντα κοντά, θα κάνω ο,τιδήποτε, ο,τιδήποτε για σένα αγαπημένο μου. Όταν άκουσα ότι έρχεσαι, χαμογέλασα και σκούπισα ένα δάκρυ. Έκλαψα γιατί ξέρω ότι η καρδιά μου θα ανήκε πάντα σε σένα », είπε.

Στη λεζάντα ευχήθηκε: «Στο όνομα του Θεού του Ελεήμων θέλω να πω σ ‘αγαπώ και είμαι τόσο περήφανος για σένα», και έβαλε ετικέτα την κόρη του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:35