search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 11:33
MENU CLOSE

Ο Κάνι Γουέστ ούρησε βραβείο Grammy αλλά η Κιμ Καρντάσιαν συνεχίζει να τον στηρίζει (Photo)

17.09.2020 16:06
Ο Κάνι Γουέστ ούρησε βραβείο Grammy αλλά η Κιμ Καρντάσιαν συνεχίζει να τον στηρίζει (Photo) - Media

 

H Kim Kardashian «συνεχίζει να υποστηρίζει» τον σύζυγό της Kanye West εν μέσω των πρόσφατων περίεργων αντιδράσεων για τον ράπερ στο Twitter, καθώς σε βίντεο φαίνεται να ουρεί σε ένα βραβείο Grammy.

Ο Kanye West δημοσίευσε πλάνα από τον εαυτό του ενώ ουρούσε ένα βραβείο Grammy.

Ωστόσο, η Kim Kardashian φέρεται να «συνεχίζει να υποστηρίζει» τον 43χρονο ράπερ, σύμφωνα με πηγή του Us Weekly την Τετάρτη.

«Η Κιμ διατηρεί τον γάμο της με την Κάνι και ξέρει ότι είναι διπολικός και αγωνίζεται με την ψυχική του υγεία και θέλει να είναι εκεί για να τον βοηθήσει», εξήγησε η πηγή για τις προθέσεις της 39χρονης σταρ.

Η Kim γνωρίζει πολύ καλά ότι ο Kanye αγωνίζεται συχνά με την ψυχική του υγεία, οπότε η CEO της KKW Beauty θέλει να ξέρει ότι κάνει ό, τι καλύτερο μπορεί για να τον βοηθήσει.

«Συνεχίζει να τον υποστηρίζει και καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να τον καταλάβει. Ξέρει ότι είναι αντισυμβατικό και το γνώριζε πάντα αυτό», πρόσθεσε.

Παρά το γεγονός ότι προσφέρει υποστήριξη ιδιωτικά, η Kardashian δεν έχει σχολιάσει δημοσίως τις τελευταίες κινήσεις του συζύγου της.

Στην πιο πρόσφατη διακήρυξή του στο Twitter, η οποία συνέβη μόλις την περασμένη Τετάρτη, ο Kanye αστειεύτηκε ότι η σύζυγός του θα τον εκπροσωπήσει σε νομικές διαδικασίες, αναφερόμενος στην τετραετή μαθητεία της Kim υπό την επίβλεψη των δικηγόρων Erin Haney και Jessica Jackson.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 11:32