search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 06:59
MENU CLOSE

Ιανός-Ζάκυνθος: Στέγη κατοικημένου σπιτιού «ξηλώθηκε» από τη μανία των ανέμων – Μεγάλες ζημιές στο λιμάνι (Photos/Videos)

18.09.2020 05:55
Ιανός-Ζάκυνθος: Στέγη κατοικημένου σπιτιού «ξηλώθηκε» από τη μανία των ανέμων - Μεγάλες ζημιές στο λιμάνι (Photos/Videos) - Media

 

Ένα εφιαλτικό βράδυ πέρασε η Ζάκυνθος με τους θυελλώδεις ανέμους και την πολύ δυνατή βροχή εξαιτίας του μεσογειακού κυκλώνα Ιανού να δημιουργούν ένα τρομακτικό σκηνικό για τους κατοίκους του νησιού.

Από τις τρεις το πρωί της Παρασκευής, οι καιρικές συνθήκες επιδεινώθηκαν με την δύναμη τους αέρα να είναι τρομακτική και να φθάνει τα 10 – 11 μποφόρ αλλά και η δύναμη της βροχής έκαναν τους κατοίκους να σηκωθούν από τα κρεβάτια τους.

Με το πρώτο φως της ημέρας, οι πρώτες ζημιές έκαναν την εμφάνιση τους. Αναλυτικότερα, στο χωριό Κατάστάρι, ο δυνατός αέρας ξήλωσε στέγη από κατοικιμενο σπίτι, χωρίς ευτυχώς να υπάρχουν τραυματισμοί.

Στο λιμάνι της Ζακύνθου, από τα μανιασμένα κύματα βούλιαξε ιστιοφόρο που ήταν δεμένο.

Ακόμα, σε όλη την επικράτεια της Ζακύνθου έχουμε πολλές πτώσεις δέντρων τα οποία ελέγχει η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας, στο χωριό Λυκουδι έχει πέσει ένα μεγάλο δέντρο κοντά σε παιδικό σταθμό και σπεύδουν συνεργεία ώστε να το απομακρύνουν.

Πηγή ermisnews.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33