search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 21:05
MENU CLOSE

Ηλεία: Μετά τον αδερφό της, έχασε και τον σύζυγό της σε τροχαίο (Photos)

18.09.2020 10:10
Ηλεία: Μετά τον αδερφό της, έχασε και τον σύζυγό της σε τροχαίο (Photos) - Media

 

Αντιμέτωπη με το αδυσώπητο πρόσωπο της μοίρας βρέθηκε η οικογένεια της Κατερίνας Ψυχογιού και του Νίκου Μουρούτη. Η Κατερίνα το 2013 έχασε σε τροχαίο τον αδελφό της Αλέξανδρο και χθες τον σύζυγό της Νίκο.

Oπως αναφέρει το Patrisnews o 32χρονος Νίκος Μουρούτης που ζούσε στην Κυλλήνη, το 2017 είχε με τη μηχανή του ένα σοβαρό τροχαίο στη Διασπορά. Τραυματίστηκε σοβαρά, νοσηλεύτηκε και τελικά βγήκε νικητής. Με την Κατερίνα απέκτησαν δύο παιδιά ηλικίας ενός και τριών ετών. Το βράδυ της Πέμπτης η μοίρα αποφάσισε να δείξει το αδυσώπητο πρόσωπό της στην οικογένεια.

Λίγο μετά τις 21.30 το βράδυ, στην ΕΟ Πατρών Πύργου, στο ύψος των Καβασίλων, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 32χρονος και κινείτο προς Πύργο, συγκρούστηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες πλαγιομετωπικά με λευκό βαν που οδηγούσε κάτοικος Ανδραβίδας και πήγαινε στο σπίτι του.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη και ο θάνατος του 32χρονου ακαριαίος. Στο σημείο έφθασαν περιπολικά της τροχαίας Ήλιδας που έκλεισαν το δρόμο, πυροσβεστικό όχημα από τα Λεχαινά για τον απεγκλωβισμό του οδηγού και ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Πύργου όπου τελικά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο οδηγός του άλλου οχήματος δεν τραυματίστηκε και οδηγήθηκε στην Τροχαία για κατάθεση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 20:24