search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 01:11
MENU CLOSE

Παίκτρια The Bachelor: Είπε «εγώ τα αγαπάω τα νησάκια» ενώ μιλούσαν για τη…Μάνη (video)

18.09.2020 12:46
Παίκτρια The Bachelor: Είπε «εγώ τα αγαπάω τα νησάκια» ενώ μιλούσαν για τη...Μάνη (video) - Media

 

Όσοι παρακολούθησαν το χθεσινό επεισόδιο του The Bachelor, ακόμα θα γελούν με την ψυχή τους με το «μαργαριτάρι» που… πέταξε παίκτρια του ριάλιτι σχέσεων του Alpha.

Συγκεκριμένα, όσο ο Παναγιώτης Βασιλάκος απολάμβανε το ραντεβού του με τη Σία, ορισμένες από τις κοπέλες βρίσκονταν στην πισίνα και συζητούσαν για τον άντρα που διεκδικούν. Εκεί λοιπόν, τέθηκε η ερώτηση στην Εριέττα εάν θα τα παρατούσε όλα για να πάει να μείνει μαζί του στη Μάνη με την ίδια να απαντάει όλα χαρά και σιγουριά: «Καλέ εννοείται, εγώ τα αγαπάω τα νησάκια. Πολύ μου αρέσουν»!

Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι η Εριέττα είναι 21 ετών και μένει στην Σαντορίνη. Εργάζεται στον κλάδο του Τουρισμού. Πήγε στο Bachelor για να βρει τον έρωτα και να νιώσει δυνατά συναισθήματα.

Την εξιτάρει το γεγονός ότι θα πρέπει να διεκδικήσει έναν άντρα από τόσες γυναίκες. Δηλώνει δυναμική, πολυλογού και τσαχπίνα. Πιστεύει πολύ στον εαυτό της και είναι σίγουρη πως θα κερδίσει την καρδιά του Bachelor και θα δεχτεί το μονόπετρο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 01:11